• Αγαπητοί συμπατριώτες,

  Το ΠΑΣΟΚ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας σ’ αυτές τις εκλογές.

  Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πολύτιμη «δεύτερη ευκαιρία» που έδωσαν οι συμπολίτες μας στον κ. Τσίπρα. Ευχή όλων αποτελεί να καταφέρει να την αξιοποιήσει προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας μέσα από μια σταθερή Κυβέρνηση τετραετίας, ώστε η χώρα να βγει από τη δίνη της κρίσης.

  Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια της Ελλάδας για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο, μακριά από τη μιζέρια και το λαϊκισμό. Να στηρίξουμε τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό και την παραμονή της στην Ευρώπη και το Ευρώ.

  Άλλωστε, όπως είχαμε τονίσει και προεκλογικά, όλοι μαζί, με ομοψυχία, σύμπνοια και συναπόφαση, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

  Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους και με ανέδειξαν εκ νέου Βουλευτή του Νομού.

  Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν τους προηγούμενους μήνες στην πρώτη δύσκολη θητεία μου, με προτάσεις και ιδέες.

  Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτή την εκλογική μάχη της Παράταξης προσωπική τους υπόθεση.

  Είμαστε πιο δυνατοί τώρα να υπερασπιστούμε τον δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο της Κεντροαριστεράς στον οποίο επί 41 χρόνια πρωταγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ.

  Είμαστε έτοιμοι για να συνθέσουμε μαζί με όλους μας τους συμπολίτες το όραμα της «νέας Αλλαγής» που χρειάζεται ο τόπος.

  Σήμερα είμαστε όλοι μαζί στο κοινό μας σπίτι! Θα περπατήσουμε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να διαμορφώσουμε με κάθε προοδευτικό Δημοκράτη τον νέο λόγο του ΠΑΣΟΚ.

  Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συμβάλει γόνιμα και δημιουργικά από την Αντιπολίτευση για την αναγκαία ανάταξη της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου.

  Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τις ανάγκες της πατρίδας μας και του Νομού μας, ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα και να δοθούν λύσεις.

  Η επικοινωνία με όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας θα είναι ουσιαστική και αδιαμεσολάβητη!

  Θα γράψουμε μαζί τη νέα ιστορία για τον Νομό μας και τις επόμενες γενιές του!

  Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

  Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αιτωλοακαρνανίας