Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού και εξέφρασε παράπονα για τον Ρότσα που μπήκε ως αλλαγή.
Ο κ. Ματζουράκης είπε για:
Το ματς: Καλές γιορτές σε όλους. Ένα παιχνίδι με Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος. Βάλαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με φάσεις καθαρές και θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα γκολ. Εάν έχω ένα παράπονο είναι από έναν παίκτη που έπρεπε να είναι πιο φρέσκος και πιο καλός όταν τον βάλαμε αλλαγή (σ.σ. Ρότσα). Και ο Ολυμπιακός όμως είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Έκανε και αυτός φάσεις και είχε 2 δοκάρια.
Τα λάθη στα γκολ: Στο 1ο γκολ μπορεί να συμβεί. Όμως τα άλλα 2 τέρματα ήταν τέρματα που θα έπρεπε να πάρουμε πιο καλές θέσεις. Ειδικά το ξαναλέω από έναν παίκτη φρέσκο που είχε εντολή για καλές τοποθετήσεις.
Το τι άλλο έπρεπε να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει: Ωραία ερώτηση. Υπάρχει και ωραία απάντηση εάν δεις το φιλμ του αγωνα. Κρίμα για μία ωραία προσπάθεια για 80′. Είναι κρίμα. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών. Έχω παράπονο από έναν συγκεκριμένο.
Το ότι μίλησε αρχικά για σύγχυσή του: Δεν ξέρω καλά τα ελληνικά. Μπορεί να μην είπα αυτό που πρέπει. Ακόμα δεν τα ξέρω καλά τα ελληνικά. Δεν νομίζω άλλη ομάδα να έβαλε τοσα προβλήματα εδώ. Δείτε πόσο γιουχαϊστηκε ο αντίπαλος.
Το τι πρέπει να κάνει ο Παναιτωλικός για να κερδίσει τέτοιον αγώνα: Να μην κάνει λάθη. Να τα κάνει όλα πιο καλά.
Το πως δέχεται το πρώτο τέρμα: Στο 1ο γκολ έχει διάταξη καλή. Είναι 5 παίκτες. Έχουμε 5 παίκτες στην σειρά και περνάει η μπάλα.
Την προσέγγισή του: Προσπαθήσαμε να πάρουμε μέτρα για την δεξιά πλευρά. Έβαλα έναν φρέσκο παίκτη που δεν μου βγήκε.
Την ερώτηση που του έγινε από σπουδαστές ΙΕΚ δημοσιογραφίας για το τι κρατάει και τι όχι: Κρατώ την αγωνιστικότητα των παικτών. Θέλαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κρατήσω τα 2 τελευταία γκολ.
Τον χρόνο που έκανε αλλαγή και έβαλε αμυντικό και εάν ηταν σωστός: Κοίταξε. Υπήρχε κόπωση. Δεν ήταν νωρίς.