Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε… διπρόσωπος στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, αλλά παρ’ όλα αυτά επικράτησε με 2-0 του “Γηραιού” στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Ματζουράκης εκθείασε την προσπάθεια των παικτών του, στάθηκε στο άγχος που βγάζουν στους αγώνες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα νέα παιδιά της ομάδας.

“Ήταν ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν απαραίτητη. Οι παίκτες επέστρεψαν στις νίκες με μια προσπάθεια απ’ τις καλύτερες στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσαν τον αντίπαλο, τον έβαλαν στην εστία και το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ για να απελευθερωθούμε. Συνεχίζουμε να έχουμε άγχος. Υπάρχει πίεση στους παίκτες και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε αναστολές στις σκέψεις μας, στη δημιουργία.

Νομίζω ότι θα ηρεμήσουμε και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Ο Χαντάκιας κέρδισε τη θέση του και την κρατάει. Όποιος παίκτης παίζει καλά κρατάει τη θέση του και εύχομαι ο Παναιτωλικός να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο δικό του αίμα. Αυτή είναι η ευχή μου και η δουλειά μου. Όσα παιδιά μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Για την εικόνα που λέτε, είναι αγχωμένα τα παιδιά. Αν πηγαίνατε μετά το ενενήντα και ρωτούσατε δυο παίκτες, θα παίρνατε την εικόνα”.

Για το σχόλιο του Σάββα Παντελίδη ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο: ” Όλοι έχουν δίκιο! Έχουμε δεκαεπτά τελικές και έχουν κάνει έξι! Ένα λάθος που τους δώσαμε, ένα φάουλ η δεύτερη τελική τους… αλίμονο. Δεκαεπτά τελικές και δυο δοκάρια! Αυτά”.

Για το άγχος των παικτών του και που οφείλεται: “Όταν έχεις δώσει περισσότερες υποσχέσεις και βρίσκεσαι λίγο πίσω από αυτές τις υποσχέσεις, αγχώνεσαι… Η υπόσχεση που είχα δώσει εγώ τουλάχιστον ήταν για μια καλύτερη θέση από το προηγούμενο πρωτάθλημα και όσο περισσότερο ντόπιο στοιχείο στην ομάδα μας”.