Με νίκη 1-5 μέσα στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας έφυγε ο Αλυζιακός. Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και από τις δύο ομάδες και στο 26′ λεπτό του αγώνα η Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ πέτυχε το πρώτο γκολ με τον Ρουσάϊ Βασίλη.
    Αν και ο Αλυζιακος σαν ομάδα ήταν πολύ καλύτερη εντούτοις ο τερματοφυλακας τής Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ κράτησε ανέπαφο το τέρμα του μέχρι το 42′ λεπτό όπου η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε 1 – 1. Το γκολ το πέτυχε ο Λυγκώνης Νικόλαος.
Στο Β ‘ημίχρονο ο Αλυζιακος διπλασιασε τα γκολ στο 51′ λεπτό ξανά με τον Λυγκωνη Νικόλαο, το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Γεωργαλής Β. στο 54′, το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Αποστολάκης Σ. στο 73′ και το πέμπτο και τελευταίο γκολ πέτυχε ο Παπαναστάσης Σ. στο 88′ λεπτό του αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :Καζανάς , Βαινάς ,Κασβίκης
Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ: Γαντζουδης Τ, Ζορμπας Σ, Νακας Α, Ζορμπας Χ, Χαντζης Γ, Δράκος Δ, Ζορμπας Σ, Ζορμπας Η, Ρουσαι Βασίλης, Μπλαχουρης Κ.
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α. Ο ΜΥΤΙΚΑ :Προδρομιτης Ο, Κατσαουνης Σ, Παπανικος, Λυγκωνης Ν, Αποστολάκης Σ, Σκαρογιαννης Δ, Γεωργαλης Β, Κατσαουνης Δ, Ζαρκαδουλας Β Μπουλιερης, Σκαρογιαννης Γ.
πηγη http://xiromeronews.blogspot.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.