• Με τους τρεις βαθμούς έφυγε ο Ηρακλής Αστακού από την Κατούνα καθώς κέρδισε με 2-0 σκορ την Μεδεών.
  Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Τριφιάτη. Προπονητής για τους γηπεδούχους ήταν ο Σπύρος Παπαβασιλείου που έκατσε για τον σημερινό αγώνα στον πάγκο.
  Η πρώτη καλή φάση άνηκε στην Μεδεών όταν Μπρούμος βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστακού σούταρε αλλά νικήθηκε. Στο 7′ σουτ του Τζακώστα από το ύψος της μεγάλης περιοχής λάθος εκτίμηση του Μπουμπούλη και 0-1 για τον Αστακό.
  Στη συνέχεια η Μεδεών είχε δυο καλές ευκαιρίες με τους Μπρούμο και Τατσέλο να μην μπορούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Λιβάνη ενώ η κεφαλιά του Κοτρότσου Θ δεν ανησύχησε τον Μπουμπούλη για τους φιλοξενούμενους.
  Στο δεύτερο ημίχρονο καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι που δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και εκμεταλλεύτηκαν τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο προπονητής της Μεδεών λογώ τραυματισμών. Στο 68′ η Μεδεών μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τατσέλου. Στο 71΄ ο Ηρακλής κλείδωσε την νίκη με τον Κοτρότσο Θ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Κοτρότσου Γ για το 0-2.
  ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ):
 • ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ,ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ(ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ) ,ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ ,ΖΩΓΑΚΗΣ(ΛΙΟΤΣΟΣ Β) ,ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ (ΠΑΤΟΥΛΑΣ) ,ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ ,ΤΖΑΒΙΔΗΣ ,ΜΟΥΧΑΣ ,ΜΠΡΟΥΜΟΣ ,ΛΙΟΤΣΟΣ Μ ,ΤΑΤΣΕΛΟΣ
  ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (ΜΑΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ):
 • ΛΙΒΑΝΗΣ ,ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ, ΛΙΒΑΝΗΣ Π, ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΓΚΑΤΣΗΣ, ΤΑΦΑΝΙ, ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ(ΤΡΙΑΝΤΗΣ), ΛΙΒΑΝΗΣ Β, ΑΡΓΥΡΗΣ(ΑΡΓΥΡΗΣ Μ), ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Θ(ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Γ

http://katounanews.blogspot.gr/