Την εποχή που μεγάλα αθλητικά γεγονότα ματαιώνονται ή αναβάλλονται, εμείς με την στήριξη της Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ, του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου, τον χορηγών μας και φυσικά των μελών, φίλων και εθελοντών μας, κάνοντας υπερπροσπάθεια, αντιστεκόμαστε στη μιζέρια της εποχής.

Στις 7-9 Αυγούστου στην ιστορική και φιλόξενη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν με τις παιδικές τους ομάδες (γεννημένα από το 2001 έως 2007), στο 19ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης Canoe – Kayak Sprint. Για έκτη συνεχή χρονιά η λιμνοθάλασσα θα γεμίσει από τα πολύχρωμα σκάφη των 230 και πλέον μικρών αλλά «μεγάλων» αθλητών. Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους, μετά την χειμερινή τους προετοιμασία! Όσοι θέλουν να τους απολαύσουν και να τους στηρίξουν στη προσπάθεια τους, μπορούν να έρθουν το Σαββατοκύριακο στη Κλείσοβα (Σάββατο 08.00-12.00 και 18.00-20.00 και Κυριακή 08.00-12.00).

Τα παιδιά θα τα συνοδεύουν, οι προπονητές τους, οι συνοδοί των σωματείων τους και αρκετοί γονείς, υπολογίζεται ότι στο σύνολο τους οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 500.

aixmi-news.gr