Στην πρόσφατη συνάντηση του Αν. Διοικητή με την Διοίκηση και τις Προϊσταμένες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κος Κυριακόπουλος φέρθηκε απαξιωτικά στήν Υποδ/ντρια της Ν.Υ. Α΄ Νοσηλευτικού τομέα. Αυτό συνέβη γιατί η συνάδελφος ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή την ύπαρξη έγγραφων εντολών ειδικά για θέματα τα οποία αφορούν σημαντικά ζητήματα όπως το ωράριο εργασίας της Υπηρεσίας.

Ο εν λόγω κύριος , κατόπιν του ευλόγου αιτήματος της συναδέλφου ,απαίτησε σε έντονο ύφος την απομάκρυνση της λέγοντάς της «βγές έξω …, φύγε , αφού εγώ σε κάλεσα εγώ σε διώχνω»

Ως Γενική Συνέλευση:

Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του

Του θυμίζουμε ότι δεν είμαστε στο τσιφλίκι του ,όπως ίσως νομίζει, και ότι υπάρχουν κανόνες στη Δημόσια διοίκηση, ανεξάρτητα αν ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω αυτών.

Τέλος ,για πολλοστή φορά, ζητάμε από τους αρμοδίους το αυτονόητο δηλ. την απομάκρυνση του ,αλλιώς έχουν μερίδιο ευθύνης στα προβλήματα που δημιουργεί.

http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.