Εξάσφαιρο το Μεσολόγγι 2008 στο Ξυλόκαστρο..!!!!
Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στο Ξυλόκαστρο μεταξύ  της τοπικής ομάδας  ΠΑΣ Ροδιάς και του Μεσολόγγι 2008 . Οι φιλοξενούμενες  χωρίς να ανεβάσουν στροφές έφυγαν νικήτριες πετυχαίνοντας έξι γκολ και  σημείωσαν την πρώτη τους  νίκη  στο φετινό πρωτάθλημα.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια  για την ομάδα του Μεσολογγίου ήταν η Ρούλα Πούλιου η οποία πέτυχε χατ-τρικ με γκόλ στο 7΄,22΄(με ωραία ατομική ενέργεια και σούτ εξω απο την περιοχή),62΄μετά απο ωραία ασίστ της Γρομητσάρη.Τα άλλα γκόλ πέτυχαν η Αυγέρη Κ. στο 52΄,η Γρομητσάρη στο 55΄με διαγώνιο σούτ, και στο 79΄η επανεμφανιζόμενη Καπνίση Μ. με ωραίο πλασέ μετά απο ασίστ ΄΄τακουνάκι ΄΄ της Ρούλας Πούλιου κάνει το τελικό 1-6.
Η διεθνής Γιάννου στο 61΄μείωσε  με σούτ σε 1-4 εκμεταλευόμενη αμυντική ολιγωρία
Στο 75΄σε φάση διαρκείας η Γρομητσάρη με την βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε κοντινό σούτ της Γιάννου με κεφαλιά επι της γραμμής.Πολλές ευκαιρίες έχασε η Μεσολογγίτικη ομάδα κυρίως με τις Ρ.Πούλιου,Γρίβα,Αυγέρη, Γεωργαρά, Καπνίση Μ. και Ευθυμίου Ν.

Πρώτη εμφάνιση για την 15χρονη Μαρία Πούλιου που πέρασε στην αριστερό άκρο της άμυνας ,και αντικατέστησε την Κάππα Ε. που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής ο κ. Λάμπρου Βασίλης  με βοηθούς τον Τσιρογιάννη Χρήστο και την Ιβαντζικ Ιουλιάνα (ΕΠΣ Αχαίας), ήταν άψογοι και άψογη στις υποδείξεις τους.

ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Μούριος Βασίλης)

Βαρβέρη,Κουρκουσάκη,Κούκια,Γκόβερλου,Αλτάνη(λ.τ.  44΄Νικολαίδου],Καπέτα,Στογιάννη,Βαγγοπούλου,Culli,Γιάννου,Μέτση.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (Γουλής Γιάννης)

Νταβαντζή,Γρομητσάρη Μ.,Κάππα Ε(λ.τ. 68΄Πούλιου Μ),Μόκκα Μ.,Γεωργαρά Α.,Ρισβά Φ.,Αυγέρη Κ.(59΄Καπνίση Μ.)Λίπο Χ([59΄Ευθυμίου Νεκτ.)Πούλιου Ρ.,Γρίβα Κ.,Σωτηρίου Νεκτ.

 

πηγη: mesologgisport.blogspot.gr