Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες τετάρτη 9/3 στο Emileon Sport Center η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η φετινή εκδήλωση διoργανώθηκε απο κοινού με τον Παναιτωλικό και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο τιμώντας έτσι τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Παναιτωλικού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και τα σχόλια ήταν θετικότατα, τόσο για τον χώρο που επιλέχθηκε όσο και για την οργάνωση. Το παρόν έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης κυρία Σταρακά και οι Δημοτικές Αρχές Αγρινίου, Μεσολογγίου, Θέρμου μέσω Δημάρχων και Αντιδημάρχων.

Απο τον χώρο του ποδοσφαίρου παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαληνίας κ. Βαγγέλης Μαζαράκης ενώ το παρών έδωσαν και πρόεδροι άλλων Ενώσεων όπως οι κ.κ. Τρομπούκης (Άρτας), Μπαλαφούτης (Αχαΐας), Βακάλης (Σάμου), Σπυρόπουλος (Φωκίδας), Λιβιτσάνος (Αθήνας), Δημητρίου (Πρέβεζας/ Λευκάδας).

Πέραν του Παναιτωλικού βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την περίοδο 2014-15 και συγκεκριμένα η ΑΕ Μεσολογγίου πρωταθλήτρια Α’ κατηγορίας,Αναγέννηση Θέρμου,Κεραυνός Μυρτιάς,Αμφίλοχος πρωταθλήτριες Β’ κατηγορίας και Αράκυνθος Ματαράγκας,ΑΟ Ρηγανά,Παναμβρακικός Μπούκας πρωταθλήτριες Γ’ κατηγορίας.

Επίσης βραβεύτηκαν,η κυπελούχος και νικήτρια του super cup Φλόγα Παλαιομάνινας,οι πρωταθλήτριες παιδικές ομάδες,οι μικτές ομάδες του νομού μας,αριστούχοι μαθητές και ποδοσφαιριστές,παράγοντες,διαιτητές,παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές,ο πρώτος σκόρερ της Α’ κατηγορίας και η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2014-15.