Με επιτυχία το δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Αγρίνιο. Θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα στις Δ.Ε.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για την Μέτρηση της Οστικής Πυκνότητας, στις 17 και στις 18 Μαρτίου 2016 που υλοποίησε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου με τη χορηγία του Αθλητικού Σωματείου Μπάσκετ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας  σε 144 άτομα και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες.

«Η δράση μας έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση και  κυρίως να εντοπισθούν φαινομενικά υγιείς γυναίκες, οι οποίες πάσχουν από Οστεοπόρωση. Το ενδιαφέρον των πολιτών ήταν μεγάλο και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμα , τις επόμενες ημέρες, με δωρεάν εξετάσεις στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αγρινίου » τόνισε  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Κώστας Καλαντζής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, τηλ.26410-33582. (Κωστή Παλαμά 20)