Άρον άρον στήθηκε τελικά η κάλπη σήμερα στο Αγρίνιο για την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων των διασυνδεόμενων νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας για το Δ.Σ των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νομού.

Παρά τις αντιρρήσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου, που ζητούσαν να στηθεί κάλπη και στο Μεσολόγγι, όπως γινόταν πάντα και παρά τις αποφάσεις που πήρε το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, η 6η ΥΠΕ τα προσπέρασε όλα αυτά και αποφάσισε να στηθεί μόνο μια κάλπη, αγνοώντας τους υπόλοιπους εργαζόμενους, καταστρατηγώντας την δημοκρατία. Όλα αυτά έγιναν χωρίς καμία προειδοποίηση από τις προηγούμενες ημέρες και η μόνη ενημέρωση που είχαν οι εργαζόμενοι του Μεσολογγίου ήταν το έγγραφο της 6ης ΥΠΕ που έφθασε στο νοσοκομείο σήμερα στις 8 το πρωί. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας ήταν αδύνατον 200 εργαζόμενοι να προγραμματίσουν την μετακίνησή τους στο Αγρίνιο για να ψηφίσουν. Έτσι αποφάσισαν να καταθέσουν ένσταση για την ακύρωση των εκλογών για τις οποίες φάνηκε να υπάρχει μια πρεμούρα από την πλευρά του Αγρινίου και της 6ης ΥΠΕ.

Όπως υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι στην ένστασή τους μεταξύ άλλων «…επειδή το γεγονός αυτό παραβιάζει το δικαίωμα συμμετοχής μας, δημιουργεί άνισες ευκαιρίες και χειραγωγεί με αυτό τον τρόπο την εκλογή, ζητάμε την ακύρωση της διαδικασίας και την επανάληψή της με ίσους όρους, προκειμένου να υπάρξει το αδιάβλητο των εκλογών…».

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr