Ο Γιώργος Μύγας δεν έκρυψε ότι στο μυαλό του Παναιτωλικού υπάρχει και η πεντάδα των play offs.

Μιλώντας στη Nova, ο ακραίος αμυντικός τόνισε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν καλοί σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ απώλεσε μία μεγάλη ευκαιρία (σ.σ. με τον Μπουονανότε)». Σε ερώτηση αν υπάρχει ως στόχος για τον Παναιτωλικό η είσοδος στην πεντάδα, επεσήμανε: «Αρκεί να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και όλα γίνονται. Γιατί όχι να μην μπούμε στη πεντάδα».
Ο Δημήτρης Χαντάκιας, από την πλευρά του, τόνισε: «Αξίζαμε τη νίκη και τη θέλαμε πολύ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, δηλαδή να πούμε πως το 0-0 μας συμφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να έρθει στο Αγρίνιο και να μην κάνει φάσεις. Η ΑΕΚ είναι… Το ματς κρίθηκε στη θέληση και τη δύναμη.

Φάνηκε πως θέλαμε τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο. Εμείς έχουμε βάλει από την αρχή της σεζόν ένα στόχο…Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει η παραμονή και μετά ότι καλύτερο. Σήμερα δεν μπήκαμε για να κλειστούμε. Μπήκαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ότι έρθει».