Κατασκευές –μεγαθήρια που περιλαμβάνουν εξέδρες συναυλιών, παραμυθένια σκηνικά αλλά και μεταλλική περίφραξη ύψους ανω των δυο μέτρων μέσα στην άμμο στήνονται τα τελευταία δυο 24ωρα στο νησί των Ανέμων με αφορμή τον πολυσυζητημένο γάμο του Αιγύπτιου κροίσου Καριμ Αλ Σιάτι και της συντρόφου του Άνα-Μπεατρίς Μπάρος. Στη γαμήλια δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στην πιο απομακρυσμένη οργανωμένη παραλία του νησιού, 13 χλμ. νότια της Χώρας, τη Λιά αναμένεται να παραβρεθούν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ όλο τον κόσμο που καταφθάνουν στη Μύκονο με ιδιωτικά αεροσκάφη και γιοτ, ανάμεσα τους και τα νεαρά μέλη της οικογένειας Νιάρχου.

Ο νεαρός πάμπλουτος επιχειρηματίας δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο του με το διάσημο μοντέλο, έστω και αν χρειαστεί να χτίσει ολόκληρα παλάτια πάνω στην άμμο, όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το protothema.gr, προκειμένου να δεξιωθεί τους καλεσμένους τους. Πρόκειται για εξέδρες που θα φιλοξενήσουν διάσημους Djs και τραγουδιστές, αλλά και για μια μεγάλη μεταλλική περίφραξη που στήθηκε για να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον πολιτικό γάμο του Καριμ Αλ Σιάτι και της Άνα-Μπεατρίς Μπάρος που τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης στο δημαρχείο της Μυκόνου
Ωστόσο, οι πυρετώδεις προετοιμασίες ενόχλησαν τους λουόμενους που επιλέγουν τη συγκεκριμένη παραλία για τη χοντρή άμμο τα διάφανα νερά και την ησυχία που προσφέρει σε σχέση με άλλες παραλίες του νησιού. Μια γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε μπούλινγκ από σεκιουριτά που προσπάθησε να την εμποδίσει να τραβήξει φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

«Η κατασκευή ξεκινά από τα όρια του εστιατορίου μέχρι και το τέλος της παραλίας. Όταν με είδε ο μπράβος να βγάζω φώτο μου είπε ότι απαγορεύεται. Του απάντησα ότι είναι δημόσιος χώρος και φωτογραφιζω για να κάνω καταγγελία, οπότε έκανε πίσω» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, ενώ τις αυθαίρετες αυτές κατασκευές κατήγγειλαν μέσω των social media μέχρι και υπάλληλοι στο Δήμο Μυκόνου αναρτώντας στα social media το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ενημέρωσαν τους καταγγέλλοντες ότι δεν μπορούσε να εκδοθεί άδεια από τον Δήμο καθώς δεν καταλαμβάνουν αιγιαλό αλλά τον ιδιωτικό χώρο δυο εστιατορίων, εξηγώντας ότι η παραλία θα παραμείνει προσβάσιμη και τη νύχτα του γάμου.

Ο γάμος τελέστηκε σήμερα το πρωι στο δημαρχείο του νησιού από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά. Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν οι οικογένειες και λίγοι καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Πηγή: Protothema.gr