«Συνάδελφοι συνταξιούχοι

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στη βουλή το νέο πακέτο με τα καταστρεπτικά αντιασφαλιστικά μέτρα του τρίτου επαχθέστατου μνημονίου που από κοινού ψήφισε με τα κόμματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.

Τα νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν, σε όσα μέχρι τώρα τσάκισαν τις ζωές μας , θα αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από τα κοινωνικοασφαλιστικά , συνταξιοδοτικά δικαιώματα όλου του λαού. Τους σημερινούς συνταξιούχους θα μας οδηγήσουν στη μαζική φτώχεια , πετσοκόβοντας ότι απέμεινε από τις συντάξεις που παίρνουμε , κύριες και επικουρικές, θα καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας βιώνουν ήδη ένα καθεστώς χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα, με φτώχεια και ανεργία.

Στο χώρο της υγείας η κατάσταση παίρνει δραματικές διαστάσεις , ο δημόσιος τομέας που απέμεινε διαλύεται , γιατροί , νοσηλευτικό προσωπικό δεν υπάρχουν, τα νοσοκομεία καταρρέουν.

Η φορολογία μας τσακίζει είτε έχουμε είτε όχι οικονομικές δυνατότητες, οι τράπεζες , το κράτος και οι επενδυτικοί γύπες θα μας αρπάξουν τα σπίτια. Κανένας μας δεν μπορεί να αντέξει άλλο, κανένας μας δε θα τους ανεχτεί άλλο.   Εδώ και τώρα αγώνας. Για να τους σταματήσουμε . Με ένα ενιαίο Μέτωπο , σε κοινό Αγώνα εμείς και τα παιδιά μας , συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, νεολαίοι

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
  • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ.
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
  • ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.
  • ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ – ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ . 

Συνάδελφοι συνταξιούχοι

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας – διεκδίκησης την ΠΕΜΠΤΗ 26 Νοέμβρη 2015 ώρα 10:00 στα γραφεία

του Ι.Κ.Α στην εθνική οδό .

 

 

http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.