Με σκορ 4-1 ο Νέος Θέρμιος Απόλλωνας ξεπέρασε το εμπόδιο του Αχελώου Αγγελοκάστρου.

Στο 15′ οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι με τον Κ.Κοκώνη. Στο 20′ ο Αχελώος πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ζαλοκώστα.  Στο 22′ ο Καλοκάιρης ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Θέρμου και στο 27′ ο Αγγ’έλης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δύο λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο (43″) ο Καρβελάς έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 4-1 διμόρφωσε στο 60′ ο Καρβελάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος): Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ευάγγ. Τζαμαλής, Τόσκα (77′ Μπέσας), Καλοκαίρης, Κράνης, Καρβελάς (75′ Κοκώνης Ευθ.), Αγγέλης (65′ Βασιλάρης)
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας, Βαρβάτος, Μπαμπάτσικος, Βαγενάς, Καραλής (60′ Σαγάνας), Αλεξάκης, Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας (63′ Ρόμπολας, Παπουτσής (51′ Χήρας), Μπούτιβας Α., Καραλής Σ.
πηγη olatagoal.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.