Την πρώτη του νίκη στο γήπεδο Καλυβίων πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ επί της Αναγένησης Θέρμου.Μια νίκη που τον ανεβάζει βαθμολογικά στην μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με αμυντικούς προσανατολισμούς προσέχοντας πρωτίστως την αμυνά τους και με στόχο πως θα εξουδετερώσουν τα ατού των αντιπάλων με συνέπεια να έχουμε ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες για τα πρώτα 45 λεπτά.

Το μάτς ξεκίνησε με μια ευκαιρία για κάθε ομάδα και συγκεκριμένα στο 3′ μια κεφαλιά του Ξανθόπουλου να περνάει άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό μια κεφαλιά του Ντόβρου μπλοκάρει ο Μπαλάφας..Μετά το 20′ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την αποδοσή τους είχαν την κατοχή της μπάλας στον χώρο του κέντρου και ήταν πιο απειλητικοί στις επιθέσεις τους.Στο 20 ο Μαραγιάννης πιάνει το σούτ η μπάλα φευγει άουτ,στο 21′ ένα σούτ του Μπαλάφα μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος και στο 37′ δυνατό μακρυνό σούτ του Κουρσάρη διώχνει σε κόρνερ ο Νταλαπέρας πριν δημιουργήσει κίνδυνο στον Κατερινόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν την αποδοσή τους ψάχνοντας το γκόλ που θα τους έδινε το προβάδισμα και τους τρείς βαθμούς της νίκης με συνέπεια να δούμε καλύτερο μάτς και πιο καλές ευκαιρίες απο τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πιο επιθετικοί είχαν με το ξεκίνημα δύο καλά σούτ απο τον Παπαδόπουλο στο 47′ και τον Κόκκοτο στο 48′ να καταλήγουν άουτ με τους φιλοξενούμενους στην συνέχεια να έχουν και αυτοί δύο καλά σούτ που καταλήγουν άουτ και συγκεκριμένα στο 50′ με τον Κούκο και στο 54′ με τον Κουσκούνη.

Στο 59′ είχαμε την καλύτερη στιγμή για την Αναγένηση..Ο Κουσκούνης απο το ύψος του πέναλτι με τον Κατερινόπουλο να είναι εξουδετερωμένος πλασάρει σε κενή εστία,η μπάλα κολάει στην λάσπη και στην συνέχεια την προλαβαίνει και την μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος. Στην συνέχεια άλλες δύο ευκαιρίες μία για την κάθε ομάδα και συγκεκριμένα στο 62′ ο Τασούλης προσπαθεί να κρεμάσει τον Μπαλάφα με την μπάλα να καταλήγει άουτ και στο 70′ ένα σούτ του Κούκου μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

Και φτάνουμε στο 81′ με τον Τασούλη να βρίσκεται σε φάση γκόλ στην περιοχή να τον προλαβαίνει ο Γιανοκώστας και να πετάει την μπάλα κόρνερ.Το κόρνερ εκτελεί ο ίδιος ο Τασούλης και ο προωθημένος Νταλαπέρας με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα.Μετά το γκόλ στον χρόνο που απέμεινε οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι οργανωμένοι αμυντικά δεν τους άφησαν περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Κυριότερες φάσεις:

3′ Κεφαλιά του Ξανθόπουλου άουτ

4′ Κεφαλιά Ντόβρου μπλοκάρει ο Μπαλάφας.

20′ Σούτ του Μαραγιάννη η μπάλα περνάει άουτ.

21′ Σούτ του Μπαλάφα Φ μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

37΄Δυνατό μακρυνό σούτ το Κουρσάρη διώχνει σε κόρνερ ο Νταλαπέρας.

47′ Σούτ του Παπαδόπουλου άουτ.

48′ Σούτ το Κόκκοτου δίπλα στο κάθετο δοκάρι άουτ.

50′ Σούτ του Κούκου άουτ. 54′ Σούτ του Κουσκούνη άουτ.

59΄ Ο Κουσκούνης πλασάρει απο το ύψος του πέναλτι σε κενή εστία,η μπάλα κολάει στην λάσπη και στην συνέχεια την μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

62′ Ο Τασούλης βλέπει την Μπαλάφα έξω απο την εστία του και προσπαθεί να τον “κρεμάσει'” αλλά η μπάλα φέυγει άουτ.

70′ Σούτ του Κούκου μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

81′ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ απο τον Τασούλη ο Νταλαπέρας πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα..

Διαιτητές: Καραβασίλης, Ασημάκης, Δημονίτσας

ΠΑΟΚ Καλυβίων ( Λεωνίδας Ζαχαράτος) Κατερινόπουλος,Ε.Καραλής,Ιορδανίδης,Νταλαπέρας,Αριστόπουλος,Κόκκοτος(66′ Μυλωνάς),Πύθουλας,Μπιτσικώκος (46′ Τασούλης),Ντόβρος(87΄Διδάγγελος),Μπελεβώνης, Παπαδόπουλος.

Αναγέννηση Θέρμου (Τάκης Τσιάκαλος)

Κ.Μπαλάφας,Φ.Μπαλάφας(77’Καλαντζής),Μπίστας(77’Καλιακμάνης),Γιανοκώστας,

Κουρσάρης,Ξανθόπουλος,Κούκος, Μπαζώρας,Μαραγιάννης,Μούτσα,Κουσκούνης.