Νέα νίκη πέτυχε η ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσού απέναντι στον Μεδεών Κατούνας, με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Ιδομενέα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό ο Τύμπας βγήκε τετ α τετ με τον Μπουμπούλη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε τη μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν αυτοί σε θέση για γκολ με τον Μπρούμοαλλά αυτός έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ. Στο 13΄ λεπτό ο Ιδομενέας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά η εκτέλεση έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπούλη. Στο 26ο λεπτό η ομάδα του Ιδομενέα κατάφερε να ανελίξει το σκορ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Λαγοπάτη. Στο 30΄ λεπτό μετά από συνδυασμό του Φάνη Τρυφέρη με τον Δημήτρη Τύμπα ο τελευταίος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καρακασίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η πίεση συνεχίζονταν από τους γηπεδούχους με αρκετές κερδισμένες μάχες στο κέντρο του γηπέδου που δεν επέτρεπαν στην ομάδα τηςΚατούνας να απειλήσει. Στο 41΄ λεπτό από κόρνερ του Τύμπα, ο Φάνης Λαγοπάτηςέπιασε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 43΄ λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Ιδομενέα καθώς ο Μπρούμος ξανά, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από την εστία του Καραβασίλη έκανε το σουτ και τον ανάγκασε σε απόκρουση, η οποία έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 47΄ λεπτό ο Φάνης Λαγοπάτης, ύστερα από πάσα του Κυτούγια πλάσαρε και έκανε το 2-0. Αμέσως μετά τη σέντρα, η ομάδα του Ιδομενέα έκλεψε τη μπάλα ο Καρακασίδης έκανε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπούλη. Στο 59΄ λεπτό ξανά οΚαρακασίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, τετ α τετ με το Μπουμπούλη αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως ήθελε δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να σώσει το γκολ. Κάτι που όμως δεν κατάφερε δυο λεπτά αργότερα πάλι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Δημήτρη Λαγοπάτη η μπάλα πέρασε και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ αυτής της συνάντησης.
Πολύ καλή διαιτησία από τους κ. Μπεσίνη και Μπουκουβάλα και την κα Μπακάκη.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ: Καραβασίλης Ι., Τρυφέρης Θεοφ., Λαγοπάτης Δημ.(80’ Αφαλωνιάτης Λάμπ.), Παππάς Αθ., Ρεγκούτας Θωμ., Ζήμος Θωμ., Λαγοπάτης Θεοφ.(75’ Πλάτανος Θωμ.) , Κυτούγιας Χρ., Καρακασίδης Παν. (65’ Λαγοπάτης Παν.), Τρυφέρης Κων., Τύμπας Δημ.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Μπουμπούλης, Γουρούνας, Θεοδωρέλος, Ζωγάκης (60’ Ζαρκαδούλας), Μαυρομάτης, Μπακαδήμας, Τζαβίδης (58’ Μούχας), Λιότσος, Μπρούμος (70’ Πατούλης), Λιότσος, Τατσέλος.

 

http://e-maistros.gr/