Ο Νέος Θέρμιος Απόλλων νίκησε δυο φορές τον Ναυπακτιακό Αστέρα  μέσα σε ένα δεκαήμερο και έγινε η πρώτη ομάδα στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα που σταμάτησε την εξαιρετική πορεία του Ναυπακτιακού μέχρι τώρα και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς . Η ήττα αυτή  δεν θα στοιχίσει την πρώτη θέση στην  ομάδα του Γιάννη Πανουργιά και αν νικήσει στον αυριανό αγώνα η Φλόγα Παλαιομάνινας, σε περίπτωση που συνεχίσει με νίκη πλησιάζει τον Ναυπακτιακό σε απόσταση αναπνοής  και σίγουρα το πρωτάθλημα αρχίζει να αποκτά νέο ενδιαφέρον με τρείς ομάδες να βρίσκονται πάρα πολύ κοντά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ο Ναυπακτιακός είχε μερικές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ όμως οι παίκτες του ήταν άστοχοι. Ο Θέρμιος Απόλλων  όμως στην πρώτη του καλή στιγμή μπροστά στην εστία του Ανδρεόπουλου ευτύχισε να φτάσει στο γκολ με τον Καρβελά ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Κράνη.  Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όμως στο 47’ το σουτ του Πιστιόλη θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Ναυπάκτου. Στη συνέχεια ο Πιστιόλης με ωραίο διαγώνιο σουτ θα στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα κλείσουν καλά τους διαδρόμους και θα προσπαθούν να βγουν με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να ανισυχήσουν ιδιαίτερα τον Ανδρεόπουλο. Ο Ναυπακτιακός στο 82’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη θα κάνει κεφαλιά ψαράκι μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο.

Το φίλμ του αγώνα:

9’ Ο Ανδριτσόπουλος κλέβει τη μπάλα από τον Ευαγ. Κοκώνη σουτάρει η μπάλα άουτ.

24’ Εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Αγγέλη η μπάλα λίγο άουτ.

33’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Φλέγγα μπλοκάρει ο Ευθυμίου .

36’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Πιστιόλη μπλοκάρει ο Ευθυμίου.

42’ ΓΚΟΛ Ο Κράνης κερδίζει τη μπάλα αποφεύγει δύο αμυντικούς του Ναυπακτιακού δίνει έτοιμο γκολ στο Καρβελά που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα .

47’ Ωραίο σουτ του Πιστιόλη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

63’ Διαγώνιο σουτ του Πιστιόλη η μπάλα λίγο άουτ.

67’Εκτέλεση Κόρνερ του Βρουσάι η μπάλα περνάει από τρείς παίκτες του Ναυπακτιακού κανείς όμως δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα η οποία «φεύγει»  άουτ.

71’Ατομική προσπάθεια του Κράνη σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.

82’Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη  κεφαλιά ψαράκι του  Φλέγγα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος, Νασόπουλος, Βρουσάι, Φλέγγας, Δημόπουλος, Θανασιός, Ανδριτσόπουλος(40’ Θεοχάρης), Ζαχαρόπουλος(72’ Ψυχογιός),Δημητρακόπουλος,Καμμένος, Πιστιόλης.

Νέος Θέρμιος Απόλλωνας: Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ευαγ., Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης (66’ Ψήφης), Κράνης, Καρβελάς, Αγγέλης(85’ Κοκώνης Ευθ.).

 

nafpaktianews.gr