Πολλές και κλασσικές ευκαιρίες έχασε ο Ναυπακτιακός. Οι  φιλοξενούμενοι σε  ελάχιστες περιπτώσεις πέρασαν το κέντρο ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ. ο Ναυπακτιακός προβλημάτισε με την αναποτελεσματικότητα του στη επιθετική γραμμή αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες και αυτό το έχει πληρώσει σε προηγούμενα παιχνίδια σπαταλώντας βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

1’Ο Πιστιόλης μόνος απέναντι από τον Κατσαβοχρήστο καθυστερεί και το πλασέ που επιχειρεί περνάει πάνω από το οριζόντιο

3’ Ύστερα από σέντρα του Ανδριτσόπουλου ο Φλέγκας θα πιάσει τη κεφαλιά ο Κατσαβοχρήστος θα αποκρούσει στη δεξιά του γωνία.

12’ Σουτ του Αρκουμάνη από πλάγια θέση αποκρούει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Ανδρεόπουλος.

24’Παράλληλη σέντρα του Σταυρόπουλου ο Ανδρτσόπουλος δεν προλαβαίνει να προωθήσει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

25’Σουτ του Σταυρόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

26’Ο Πιστιόλης αποφεύγει και τον Κατσαβοχρήστο όμως από πλάγια θέση δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα και η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

47’ Σουτ του Καλαβρουζιώτη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η μπάλα άουτ.

51’ΓΚΟΛ υστέρα από σουτ του Θεοχάρη έξω από τη μεγάλη περιοχή  η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και Πιστιόλης από κοντά κάνει το 1-0

75’ Σουτ του Βρουσάι η μπάλα κοντράρει και φτάνει στο Πιστιόλη ο οποίος υπό πίεση θα πιάσει το σουτ για να μπλοκάρει ο Κατσαβοχρήστος στη δεξία του γωνία.

83’ Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι από τον κ. Παναγιωτόπουλο για ανατροπή του Μπούσγου στον Ανδριτσόπουλο.

88’ Εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη η μπάλα ελάχιστα άουτ και βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

90’ Ο Αδραχτάς εξ΄επαφής στέλνει τη μπάλα άουτ μη μπορώντας να την προωθήσει στην ανυπεράσπιστη εστία ύστερα από σέντρα του Αδριτσόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παναγιώτοπουλος με βοηθούς τον κ. Αντωνόπουλο και την κα Μπακάκη.

Ναυπακτιακός:(Κάκκος):Ανδρεόπουλος , Καζανάς, βρουσάι, Δημόπουλος, Φλέγκας, Καλαβρουζιώτης(80’ Ψυχογιός), Ανδριτσόπουλος, Θανασιός(57’ Αδραχτάς), Πιστιόλης , Θεοχάρης, Σταυρόπουλος(63’ Μιχαλόπουλος).

Κεραυνός Μυρτιάς: Κατσαβοχρήστος, Ρόκκος(32λ.τΠροβίδας), Πατσαούρας, Μπούσγος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Γρίβας, Σιάσος(75’Φατσάλης),Αρκουμάνης, Σαμψώνας(67’ Καρόπουλος), Βελέντζας.

πηγη nafpaktianews.gr