Δυο φορές θύμα έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, από το ίδιο ζευγάρι που έχει εξαπατήσει αρκετούς στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου παριστάνοντας τους ασφαλιστές. Τελικά, εκτός από απατεώνες, ο άγνωστος άνδρας και η γυναίκα που τον συνοδεύει αποδείχθηκε ότι είναι και κοινοί κλέφτες.
Οι δυο τους επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο πλησίασαν την 74χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε και η γυναίκα συστήθηκε ως υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας και γνωστή του γιου της. Την έπεισε ότι το παιδί της μπορούσε να εισπράξει μέσω τράπεζας 3.000 ευρώ, αν η ίδια συμπλήρωνε κάποια έγγραφα και πλήρωνε 350 ευρώ ως εγγύηση και η ηλικιωμένη επιβιβάστηκε στο όχημά τους για να την πάνε στο σπίτι της.
Εκεί, τους έδωσε τελικά 400 ευρώ αλλά, στο διάστημα που η 74χρονη έψαχνε τα χρήματα, το ζευγάρι ξετρύπωσε τα χρυσαφικά της, τα οποία άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί! Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την απάτη και την κλοπή στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, η περιγραφή των οποίων ταιριάζει με των δραστών άλλων παρόμοιων περιστατικών απάτης.

Πηγή: protothema.gr, aixmi-news.gr