Νικηφόρα πέρασε  η Φλόγα Παλαιομάνινας  από την έδρα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα με σκορ 3-0.Μόλις στο 2′ ο Νταλαπέρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Ντζιμάνης έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι με τον Νάκο να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κούντρα κάνοντας το 0-1.

Στο 26′ από κάθετη πάσα ο Χριστόπουλοςμ έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Κούντρα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 86′ το φάουλ του Μυλωνά απέκρουσε ο Διαμαντής με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Καρύμπαςμε απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 93′.
Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Πανταζή (75′ Μυλωνάς), Στεργίου (71′ Γρηγοράκης), Ράπτης, Κόκκοτος, Νικολόπουλος, Βαλμάς, Κώης, Κράνης, Καρβελάς. Μπαρδάκης (82′ Zela)
Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Γκουτσέλης, Νταλαπέρας (88′ Νούλας Β.), Παναγιωτόπουλος Παντ., Ντιζμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (75′ Ψηφής), Χριστόπουλος, Πιστιόλης (61′ Καρύμπας), Νάκος, Νούλας