Η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας και νοσηλεύεται φρουρούμενη δέχτηκε την επίσκεψη της 15ης ανακρίτριας. “Ντρεπόμουν” αναφέρει στην κατάθεσή της.

Η 22χρονη φοιτήτρια που κατηγορείται για παιδοκτονία ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Από την πλευρά του ο συνηγορος της Αλεξανδρος Αλεξιάδης, ανέφερε:

«Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακριτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ωρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πραξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Η κοπέλα δεν ήθελε να αποκαλύψει πως περίμενε παιδί και φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της:

«Ντρεπόμουν» Όταν  προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά ήταν αργά για έκτρωση».

Φορούσε μάλιστα φαρδιά ρούχα για να μην φαίνεται η κοιλιά της.

Η 22χρονη φοιτήτρια περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως έφθασε στο σημείο να γεννήσει το παιδί της και να το πετάξει ζωντανό, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη.

Η εγκυμοσύνη έμεινε κρυφή ακόμη και από τον πατέρα του βρέφους. Το βράδυ της Παρασκευής γέννησε το αγοράκι βάρους περίπου 3,5 κιλών στη μπανιέρα του σπιτιού της μόνη. Έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και στη συνέχεια τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο.

Φωτό: Ευρωκίνηση