Η ηθοποιός βρίσκεται καθηλωμένη στο σπίτι της, όπως η ίδια λέει, εξαιτίας προβλημάτων με την υγεία της 

Δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη, καθώς το τελευταίο χρόνο βρίσκεται όπως λέει καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Η ηθοποιός, στο πλευρό της έχει το σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου και τον γιο της και δηλώνει ευλογημένη που τους έχει κοντά της γιατί την «κρατούν ζωντανή και όρθια». Η Νόρα Βαλσάμη, περιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, να κάνει επέμβαση στη χολή που θα επηρεάσει και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση», δηλώνει στην εφημερίδα η ίδια.

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

Τα τελευταία χρόνια δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, δεν μπορεί ούτε να ντυθεί ούτε να βάλει τα παπούτσια της και γι’αυτό μένει κλεισμένη σπίτι της.

protothema.gr