Τις κλήσεις σε απολογία και τις επιβολές ποινών σε σωματεία, παράγοντες και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. 300 ευρώ πρόστιμο και υποχρέωση ανάκλησης δηλώσεων για Αλικυρναϊκό, -3 βαθμοί φέτος και -2 του χρόνου για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου που θεωρήθηκε υπεύθυνος της διακοπής του αγώνα με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 16/2/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 22/2/2016 και ώρα 12:00, τα σωματεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ, για πειθαρχικά παραπτώματα και τους:

1. Τον παράγοντα  του σωματείου ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Παππά Αντώνη,
2. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ Παπουτσή Αθανάσιο,
3. Τον πρόεδρο του σωματείου ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Μαυράκη Ηλία,
4. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Σώζο Χρήστο,
5. Τον προπονητή του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ Θεοδωρόπουλο Κων.,
6. Τον προπονητή του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Πρεβέντζα Αθανάσιο και
7. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ Χεινώπορο Η.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στον γυμναστή του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ Κωνσταντάτος Γεράσιμος, αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 40 ευρώ (αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ).
2. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ Μαραγιάννη Κων., αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ).
3. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ Νικολάου Βασίλειο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ).
4. Στο σωματείο ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ).
5. Στον προπονητή του σωματείου ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ Κολύδα Χαράλαμπο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ).
6. Στο σωματείο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ πρόστιμο 50 ευρώ για κακή συμπεριφορά (2 κόκκινες κάρτες) (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ).
7. Στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ πρόστιμο 50 ευρώ για κακή συμπεριφορά (2 κόκκινες κάρτες) (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ).
8. Στο σωματείο ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ πρόστιμο 50 ευρώ για κακή συμπεριφορά (2 κόκκινες κάρτες) (αγώνας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ).
9. Στο σωματείο ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, πρόστιμο 300 ευρώ, για τα δυσφημιστικά σχόλια και δυσμενείς κρίσεις που έκανε σε βάρος διαιτητή της Ενώσεως, με υποχρέωση ανάκλησης εντός 10 ημερολογιακών ημερών.
10. Κατακυρώνει τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, υπέρ του σωματείου ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης αφαιρεί από το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, 3 βαθμούς από τον φετινό πίνακα βαθμολογίας και 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα, κρίνοντάς το, υπεύθυνο της διακοπής του αγώνα.