Με ένα γκόλ του Θ.Γκουρνέλου στο 91′ ο ΠΑΟ Αγρινίου κατάφερε να κερδίσει τους Ατλαντες Αγρινίου.

Πολύ καλό μάτς στο πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται στις δύο εστίες και με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές ευκαιρίες να σκοράρουν.Η νεανική ομάδα των φιλοξενούμένων μετά το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκε μουδιασμένα είχε την κατοχή της μπάλας για το πρώτο ημίχρονο ενώ οι γηπεδούχοι με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά,ανεβάζοντας την αποδοσή της προσπαθώντας να πετύχει ενα γκόλ που θα έδιωχνε το άγχος και θα της εξασφάλιζε τους τρείς βαθμούς της νίκης αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμένων καθώς και η αστοχία των ποδοσφαιριστών της δυσκόλευαν την προσπάθειά της.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 91′ όταν ο Θ.Γκουρνέλος “τσίμπησε” τη μπάλα με το κεφάλι και βγήκε απέναντι απο τον Βασιλείου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μιζάλου,Γκουτσέλης,Καραπιπέρης

Κυριότερες φάσεις:

2′ Σούτ του Παπαθανάση διωχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Βασιλείου.

4′ Σούτ του Μουχάνη η μπάλα καταλήγει άουτ.

17΄Καλή εκτέλεση φάουλ του Κουρέλα η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι αόυτ.

21′ Ο Κ.Πεσλής δέχεται την μπάλα στο σημείο του πέναλτι σουτάρει αμέσως με την μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και να καταλήγει δίπλα απο το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.

29′ Ο Κουρέλας φεύγει στην αντεπίθεση πλασάρει πάνω απο τον Ζώη, η μπάλα σκάει μπροστά απο την κενή εστία και στην συνέχεια παίρνει ύψος και περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

32′ Εκτέλεση κόρνερ του Μουχάνη ο Καράτσαλος πιάνει την κεφαλιά άουτ.

39′ Ο Παπαιωάννου απο πλάγια βγαίνει απέναντι απο τον Βασιλείου που αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του.

41′ Ωραία ενέργεια απο δεξιά του Κ.Πεσλή ξεφεύγει απο τρείς αντιπάλους και δίνει πάσα στον Κ.Συσοβίτη που εξαπολύει δυνατό σούτ με τον Ζώη με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.

48′ Σούτ του Ζιάκκα φεύγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

65′ Κεφαλιά του Κερασιώτη μπλοκάρει ο Ζώης.

68′ Σέντρα του Παπαιωάννου Κεφαλιά του Μακρή μπλοκάρει ο Βασιλείου.

69′ Ο Παπαθανάσης απέναντι απο τον Βασιλείου πλασάρει άουτ

76′ Σούτ του Θ.Γκουρνέλου απο καλή θέση μπλοκάρει ο Βασιλείου.

78′ Κεφαλιά υπο πίεση του Α.Συσοβίτη ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ περνάει ελάχιστα άουτ.

85′ Εκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Χ.Γκουρνέλου αποκρούει με δυσκολία ο Βασιλείου.

88′ Αντεπίθεση με τον Θώδη που εξαπολύει δυνατό σούτ και τον Ζώη να αποκρούει εντυπωσιακά.

91′ ΓΚΟΛ: Ο Θ.Γκουρνέλος προλαβαίνει τους αμυντικούς και “τσιμπάει” με το κεφάλι την μπάλα που στρώνεται στο δεξί του πόδι πλασάροντας εύστοχα τον Βασιλείου

ΠΑΟ Αγρινίου( Βασίλης Βασιλόπουλος) Ζώης,Παπαιωάννου,Παπαβασιλείου,Στεφανίδης,Καράτσαλος,Ζαφείρης(46′ Γκουρνέλος.Θ),Μουχάνης,Χ.Γκουρνέλος,Βακράκος(63′ Μακρής),Παπαθανάσης,Ζιάκκας(63′ Παπαγιάννης).

Ατλαντες Αγρινίου ( Αντρέας Ασημάκης) Βασιλείου,Αντωνόπουλος,Κερασιώτης,Α.Συσοβίτης,Φ.Πεσλής,Κ.Πεσλής,Αθανασόπουλος( Θώδης) ,Σαγάνας,Κερασιώτης,Κουρέλας,Κ.Συσοβίτης,