Για την Άνοιξη όπως όλα δείχνουν μεταφέρεται η λειτουργία του πιο προχωρημένου κατασκευαστικά τμήματος της Ολυμπίας Οδού από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο. Στο τμήμα αυτό που οι εργασίες ολοκλήρωσης είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό είχε τεθεί στόχος από το Υπουργείο Υποδομών να λειτουργήσει στα τέλη του έτους ως αποτέλεσμα της πίεσης για την τμηματική απόδοση του αυτοκινητόδρομου στους χρήστες τους.

Ωστόσο σύμφωνα με στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου η απόδοση του τμήματος μεταφέρεται λόγω της καθυστέρησης που προέκυψε φέτος στο έργο από την κρίση, με αποτέλεσμα το έργο να κινείται για μήνες με αναιμικούς ρύθμους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή καθυστέρηση παρουσιάζεται και στο επόμενο τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο, που έχει κάποια τεχνικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Στο σύνολο της η Ολυμπία Οδός όχι μόνο δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017 όπως στοχεύθηκε από το ΥΠΟΜΕΔΙ την προηγούμενη εβδομάδα αλλά θα υπάρχουν και 2-3 σημεία που παρουσιάζουν σοβαρά -και άλυτα προς το παρόν- προβλήματα.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.