Θετικές εντυπώσεις άφησε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου ανέπτυξε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.«Θέλω μια ΝΔ που ο παραδοσιακός δεξιός θα αισθάνεται άνετα με το μετριοπαθή κεντρώο»,είπε.
Ξεκαθάρισε πως η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από αυτή την «δημοκρατική διαδικασία», πως ο ίδιος θα παραμείνει στρατιώτης του κόμματος ανεξαρτήτως αποτελέσματος και τόνισε πως «δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα».Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε περήφανος για το όνομά του τονίζοντας πως ο Κων/νος Μητσοτάκης δικαιώθηκε και πως η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη εάν εφαρμόζονταν αυτά τα οποία έλεγε.
Εισαγωγικό χαιρετισμό στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη απεύθυνε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ.Σύρρος που τόνισε πως η ΝΟΔΕ θα υποδεχθεί όλους τους υποψήφιους προέδρους.
Την ομιλία παρακολούθησαν μελή και στελέχη της ΝΔ, στελέχη παραγωγικών φορέων του Αγρινίου, κομματικοί, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες. Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, πρώην βουλευτές όπως ο Σπήλιος Λιβανός, Δημοσθένης Τσιαμάκης, Γιώργος Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, οι πολιτεύτριες Παρασκευή Κατσιώπη και Σοφία Ανδρίκολα, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Έλενα- Μάντζιου Κοτρολού, ο περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Φαρμάκης . Παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι του Αγρινίου και άλλων δήμων.

http://www.agrinionews.gr/

DSCN9288