Στην θαλαμηγό που έφτασε εχθές στο λιμάνι της Πρέβεζας,και στην συνέχεια αναχώρησε για την Βόνιτσα, φέρεται να βρίσκεται ο Πρόεδρος της HSBC, φίλος του προέδρου της ευρωπαϊκή κεντρικής τράπεζας Μάριου Ντράγκι, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, μια γιατρό και έναν συγγραφέα.

Μάλιστα, η μεγάλη αυτή παρέα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δεν επέλεξε την Πρέβεζα για το δείπνο τους.Προτίμησαν την Βόνιτσα. Και ο λόγος γιατί, κατά την άφιξη τους εχθές και την ώρα που η θαλαμηγός έδενε στο λιμάνι, φαίνεται να υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός με ψαρά, ο οποίος βρίσκονταν με το καΐκι του κοντά στο σημείο που επρόκειτο να δέσει το σκάφος.

Αυτό φαίνεται δυσαρέστησε τους επισκέπτες και έτσι δεν επέλεξαν την Πρέβεζα για την βραδινή του έξοδο, παρά πήγαν στην Βόνιτσα και τίμησαν δεόντως τα ψάρια της.

Και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες άφησαν αρκετά χρήματα στην γειτονική πόλη, γενικότερα.

Σε λίγη ώρα πρόκειται να αναχωρήσουν με ταξί για το αεροδρόμιο του Ακτίου απ όπου θα πετάξουν για τον επόμενο προορισμό τους.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα ταξί που θα παραλάβουν τους vip επιβαίνοντες στην θαλαμηγό θα είναι περισσότερα από τέσσερα, προκειμένου να μεταφερθούν οι… αποσκευές τους και κυρίως αυτές της μεγάλης κυρίας της θαλαμηγού.

 

http://www.pamepreveza.gr/