Σοκ προκαλεί το προφίλ του 39χρονου παιδόφιλου στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς ανάμεσα στις φωτογραφίες του υπάρχει και μια ενός μικρού κοριτσιού.

Μάλιστα η φωτογραφία που προκαλεί ρίγος μόνο με την σκέψη το τι έκανε αυτός ο άνθρωπος, έχει ανέβει στο προφίλ του από τον Μάιο του 2012 όταν την ίδια περίοδο ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά για τα ίδια αδικήματα.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι στις αγαπημένες του σελίδες βρίσκονται και δύο που αφορούν τον εξωτικό προορισμό της Ταϊλάνδης.

Ο 39χρονος μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού, είναι γνώστης μουσικών οργάνων και του άρεσε να πίνει τον καφέ του σε μαγαζιά κοντά στην γειτονιά του.

Ο ίδιος δείχνει την ικανότητα του στο τουμπερλέκι σε μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2012 σε αγαπημένο του προορισμό εξόδου.

Το χρονικό της σύλληψης του

Ο δράστης, που ήταν γνωστός στις Αρχές, είχε συλληφθεί ξανά το 2012 και το 2014 από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα ενός 14χρονου αγοριού πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως το παιδί της επισκεπτόταν τον 39χρονο δράστη ο οποίος του έδινε και ναρκωτικά.

Η αστυνομία αμέσως δεν έχασε χρόνο και παρακολούθησε το νεαρό παιδί και συνέλαβε για τρίτη φορά τον 39χρονο άνδρα μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα που πήγαινε τα ανυποψίαστα θύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος ψάρευε τα ανήλικα θύματα στις πλατείες και τα καφέ της γειτονιάς του, μάλιστα δεν δίσταζε να τους δίνει μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά ακόμα και ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τα πείθει για τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Πηγή: protothema.gr