Βοά η συνοικία της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα για την περίπτωση της παντρεμένης και μητέρας ενός παιδιού από την Αλβανία η οποία πραγματοποιεί «ροζ» ραντεβού, αλλά όχι για να εξασφαλίσει τα προς τω ζην αλλά επειδή θέλει την… «μεγάλη» ζωή! Πρόκειται για γυναίκα νέα σε ηλικία, όχι πάνω από 35 ετών, ξανθιά και καλλίγραμμη. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, αντιθέτως.

Όμως η ανάγκη της για καλά ντυσίματα, εξόδους και βόλτες σε στέκια και με παρέες πλουσίων, την έκαναν να πραγματοποιεί ερωτικές συναντήσεις και να εξασφαλίζει μετρητό που δύσκολα βγάζει ο οποιοσδήποτε. Ωστόσο η γειτονιά έχει να λέει για τα καμώματά της, ιδίως δε, για το γεγονός ότι… εγκαταλείπει το μόλις 6 ετών παιδί της και τον άνδρα της, επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μία ή και δύο ή και τρεις και περισσότερες μέρες ανά περίπτωση.

Όσο για τον σύζυγο; Δεν την χωρίζει γιατί ήταν οικοδόμος και τώρα είναι άνεργος, με αποτέλεσμα η ανάγκη επιβίωσης αλλά και να είναι μαζί με το παιδί του, τον έχουν καθηλώσει με αποτέλεσμα να δέχεται αδιαμαρτύρητα την ανάλογη συμπεριφορά της γυναίκας του.

 

HOMEPAGE