Συνεχίζονται οι αναζητήσεις της Αστυνομίας  για τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου στο Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία, έχοντας επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών, που φέρονται να έχουν ποινικό παρελθόν, τους αναζητούσε στα πλαίσια του αυτοφώρου. Δεν σταματά όμως εκεί, καθώς το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό για τη νυχτερινή ζωή στα στέκια του νεαρόκοσμου.

Οι δράστες του επεισοδίου αναζητούνται ακόμη και μέσω των οχημάτων που διαθέτουν, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται επίσης στη διάθεση των αρχών. Όσο για το θύμα, που δέχθηκε τις μαχαιριές είναι αστυνομικός και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αθήνας, όπως και ο φιλός του με τον οοπίο βρίσκονταν μαζί στο Ρίο, ξημερώματα Κυριακής.

Τις μαχαιριές δέχτηκε εκτός του καταστήματος το θύμα, που μαζί με το  άτομο που τον συνόδευε διαπληκτίστηκε με τους δύο Πατρινούς.

Η κατάληξη της αντιπαράθεσης ήταν ο ένας από τους δύο δράστες να βγάλει μαχαίρι, παρουσία του έτερου συνεργού, και να τραυματίσει τον θαμώνα του καταστήματος.

Οι λόγοι της αντιπαράθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Πηγή tempo24.gr