Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμεναρχείου: Ο 32χρονος εντοπίστηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός ενός Φ/Γ οχήματος ψυγείου με επικαθήμενο, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, να μεταφέρει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, είκοσι τρεις (23) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

Επίσης, Ένας 18χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Πάτρα: Είχε κρύψει 23 αλλοδαπούς μέσα στο φορτηγό του (pics)Πάτρα: Είχε κρύψει 23 αλλοδαπούς μέσα στο φορτηγό του (pics)Πάτρα: Είχε κρύψει 23 αλλοδαπούς μέσα στο φορτηγό του (pics)Πάτρα: Είχε κρύψει 23 αλλοδαπούς μέσα στο φορτηγό του (pics)