Τι έκανε τελικά η περιβόητη θεία στην ανιψιά; Οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Υπήρξε ζήτημα παιδοφιλίας και πιθανής εκμετάλλευσης της μικρής από κυκλώματα παιδόφιλων στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό; Είχε η θεία τέτοιο σκοπό κατά νου; Κανείς δεν έχει –μέχρι σήμερα- απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Οι περιγραφές του παιδιού και οι φοβικές κινήσεις που κάνει σε όποιον προσπαθεί να την πλησιάσει μαρτυρούν τις βαθιές πληγές του. Οπως αποδείχθηκε την καταγγελία για όσα συνέβαιναν με την μικρή και την θεία της έκανε η γιαγιά. Η θεία δήλωσε πως όσα έκανε, τα έκανε χάριν αστεϊσμού ωστόσο δεν έπεισε. Και διετάχθη η προφυλάκισή της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια της μικρής ευθυνεται για το γεγονός στο ότι δημιούργησε υπερβολική οικειότητα στο παιδί σε σχέση με την θεία του. Αποτέλεσμα η μικρή να δέχεται την βιντεοσκόπηση χωρίς να αντιλαμβάνεται που σταματά το αστείο με τα πειράγματα της θείας. Η μικρή είχε ουσιαστικά μυηθεί να αντιλαμβάνεται ως φυσικές πράξεις τα όσα έκανε η θεία.

Εκτός από το βίντεο με το κοριτσάκι, από την αστυνομία κατασχέθηκε dvd με πορνογραφικο υλικό το οποίο παραπέμπει και σε πορνογραφία εν μέσω ιδιαίτερων οικογενειακών αναφορών. Η ανήλικη έχει βιντεοσκοπηθεί από την θεία της να λαμβάνει μαθήματα που απευθύνονται μόνο σε ενήλικους με σεξουαλικές ανώμαλες ιδιαιτερότητες. Όλα αυτά δείχνουν πως η θεία… δεν είναι και τόσο «αθώα»! Αλλωστε ακόμη και ο ίδιος ο αδελφός της περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο (μιλώντας στις κάμερες) όλα όσα είδε στο βίντεο.

Την γλιτώνουν… λόγω νόμου!

Οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παιδικής πορνογραφίας σοκάρουν το πανελλήνιο κάθε φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ζητούν αυστηροποίηση των ποινών για τους παιδόφιλους, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις  το αδίκημα θεωρείται  ως πλημμέλημα!

Το κενό του νόμου όσον αφορά  την ποινική μεταχείριση των θυτών παιδικής εκμετάλλευσης φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά οι παιδόφιλοι.

Οι  μεγαλύτερες  ποινές φυλάκισης που μπορεί να επιβληθούν είναι  από ένα έως δέκα έτη, ανάλογα με τη σοβαρότητα των γεγονότωνκαι την ηλικία του παιδιού.

Είναι άξιο απορίας πως ο νομοθέτης  προβλέπει για την ασέλγεια μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση στον παιδόφιλο, αν το θύμα είναι μεταξύ 14 και 15 ετών, ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει την δημοσιοποίηση στοιχείων του δράστη, γεγονός που θα συνέβαλλε στην πρόληψη παρόμοιων περιστατικών.

HOMEPAGE