Σήμερα στις 4μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα θα γίνει η κηδεία του 23χρονου Θανάση Τριάντη. Στο μεταξύ ο θρήνος για τον άδικο και πρόωρο χαμό του δεν έχει τελειωμό, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στην περιοχή που διέμενε ο άτυχος 23χρονος. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Θανάση δεν έχουν ακόμη πιστέψει ότι ο 23χρονος έχει “φύγει” από τη ζωή. 

“Βροχή” συνεχίζονται τα σπαρακτικά μηνύματα στο προσωπικό προφίλ του Θανάση Τριάντη στο facebook:

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, o 23χρονος από την Παραλία Πατρών έχασε τη ζωή του στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Πρόκειται για τον Θανάση Τριάντη που κατοικούσε στις Εργατικές Κατοικίες της Παραλίας Πατρών.

To βράδυ της Κυριακής, ενώ οδηγούσε με τη μηχανή του στην Ελευθερίου Βενιζέλου 281, στο ρεύμα ανόδου, μετά το ύψος της Πατρών Κλάους,  φαίνεται ότι η μοτοσικλέτα χτύπησε με σφοδρότητα στο ρείθρο του πεζοδρομίου και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.  Από τα μέχρι στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος, ωστόσο είναι κάτι που διερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ που διαπιστωσε ότι ήταν βαρύτατα τραυματισμένος και τον μετεφερε στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας.

Ο Θανάσης Τριάντης εργαζόταν σε κρεοπωλείο.

ΠΗΓΗ http://www.tempo24.gr/