Συνεχίζεται και σήμερα από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, το κόψιμο των χόρτων και γκαζόν, καθώς και το κλάδεμα θάμνων, από σχολεία και πλατείες.

Ειδικότερα, γίνεται καθαρισμός και κοπή χόρτων, στην πλατεία Αρχαίων, στην παιδική χαρά της Ακρωτηρίου, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, στην παιδική χαρά εργατικών κατοικιών Παραλίας, στις σκάλες Αγίου Νικολάου (όπου θα γίνει και κοπή θάμνων), στο 57ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας, στην πλατεία Δροσιάς στον Καστελλόκαμπο, ΑμεΑ Κανελλοπούλου, στην πλατεία Χατζή και στο Μουσικό Γυμνάσιο.

Επίσης οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε κλάδεμα δέντρων στις οδούς Αλ. Υψηλάντου και Αγίου Γεωργίου, στην μεταφορά και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα στο φυτώριο Λάγγουρα, αλλά και στην άρδευση πλατειών, καθώς και στον έλεγχο και τη διόρθωση δικτύου στην πλατεία Γεωργίου.

Σημειώνεται τέλος, ότι μετά την ανάπλαση τού επί σειρά ετών εγκαταλειμμένου χώρου ιδιοκτησίας Καραμανδανείου στα Σύνορα, καθαρίστηκε και η πλατεία Ηρώων που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Συνεργεία εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρήστου Κορδά και του Προέδρου του Ανατολικού Τομέα, Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, την καθάρισαν, κούρεψαν το γκαζόν και έβαζαν τον μαντρότοιχο. Εργασία που είχε να γίνει για πολλά χρόνια