Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των γονέων των 3 μικρών παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα έξω από το Καραμανδάνειο.
Όπως μας ενημέρωσαν από την αστυνομία, ο πατέρας των παιδιών είναι Αλβανικής καταγωγής γεννημένος το 1991 και η μητέρα επίσης Αλβανικής καταγωγής είναι γεννημένη το 1997. Οι δυο τους διέμεναν στα Λεχαινά της Ηλείας.
Ο πατέρας των παιδιών κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα ενώ αναζητείται και η μητέρα των παιδιών βάσει των στοιχείων ταυτοποίησης και η πεθερά του 26χρονου Αλβανού.
Για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για τον 26χρονο πατέρα.
Όπως ακούστηκε νωρίτερα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο epsilontv, ο 26χρονος είχε αποκτήσει με την 20χρονη γυναίκα του τέσσερα παιδιά, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, καθώς κι ένα αγοράκι.
Σύμφωνα με το LiveNews, πριν ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα ενώ εκείνος, στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει και να την φέρει πίσω στην οικογένεια και στα παιδιά της, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά και πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα. Η πεθερά τηλεφώνησε στην μητέρα των μικρών και της είπε να πάει να πάρει τα παιδιά της. Εκείνη όντως πήγε και τα πήρε και… στη συνέχεια τα παράτησε δυστυχώς μόνα τους, στο σημείο όπου βρέθηκαν από περαστικούς, κοντά στο Καραμανδάνειο!