Σε νέα “πιάτσα” της υπαίθριας πορνείας έχει εξελιχθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, το πάρκινγκ στην παραλιακή ζώνη στο ύψος της Ακτής Δυμαίων, στην Πάτρα.

Καθημερινά, στην εκεί περιοχή, συχνάζουν ανήλικα κορίτσια, ρομά στην καταγωγή τα οποία κάνουν «παρέα» σε ηλικιωμένους άνδρες που υποτίθεται ότι  κάνουν την βόλτα τους.

Οι ανήλικες τους πλησιάζουν και οι ηλικιωμένοι που προφανώς δεν πηγαίνουν εκεί για να… δουν τους γλάρους και τη θάλασσα ανταποκρίνονται, δίνοντας 5 ή 10 ευρώ από την τσέπη τους.

Η περιοχή «βολεύει» και τις δύο πλευρές, καθώς δεν συχνάζει τόσο κόσμος εκεί,  όσο στο κέντρο. Ορισμένες φορές μάλιστα δεν έχουν κανένα πρόβλημα κάποια από τα «ζευγάρια» να κάνουν τα… δικά τους, καθισμένα  στα παγκάκια που υπάρχουν στην περιοχή.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, έξω από την λιμενική ζώνη στο ύψος της ΔΕΥΑΠ, έχει παρατηρηθεί μια άλλη «πιάτσα», με ανήλικες ρομά να… ψαρεύουν «πελάτες», σταματώντας οδηγούς αυτοκινήτων, με ορισμένους από αυτούς να τις βάζουν μέσα…

 

http://www.patrasevents.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.