Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί ο 15χρονος από την Κάτω Αχαΐα, όταν πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα από 16χρονο, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Ο άτυχος ανήλικος  διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοσκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως είχε τραυματιστεί βαρύτατα  στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η θλιβερή είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως θύμα και δράστης είνια δυο ανήλικα παιδιά, Μάλιστα υπό τον φόβο αντιποίνων, στην Κάτω Αχαΐα, σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Ο 16χρονος που συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, μετέβη στο σχολικό συγκρότημα με το αυτοκίνητο του πατέρα και κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε τον 15χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση, δεν ήθελε να πυροβολήσει τον θύμα, αλλά να το εκφοβίσει, καθώς αυτός μαζί με άλλα παιδιά “έπαιζαν” μαζί του.!

Πηγή: tempo24.gr