Ένας απολαυστικός ‘Αρης Αιτωλικού με ουσία στο παιχνίδι του όμορφο ποδόσφαιρο, διαρκές πρέσινγκ, πολλές δημιουργικές φάσεις νίκησε σήμερα το απόγευμα στο Αιτωλικό έναν αξιόλογο αντίπαλο την Θύελα Αγίου Ανδρέα με σκορ 4-1.
Οι ”Νησιώτες” αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ της Θύελλας στο 7′ από τον Μπούκαρη Χ. στη συνέχεια όμως έδειξαν χαρακτήρα και με σκόρερς τον Σεραφίγκο(32′,78′) & Φράγκο Γ.(16,53′) που σημείωσαν από (2) γκολ ο καθένας έφτασαν σε ευρεία νίκη.Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού: Στο 7′ γκολ για την Θύελα Αγίου Ανδρέα με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Μπούκαρης Χ. ανοίγει το σκορ για το 0-1 Στο 16′ συνεργασία Σεραφίγκου Φράγκου καταλήγει σε ισοφάριση από τον τελευταίο Στο 21′ δυνατό σουτ από τον Σεραφίγκο ελάχιστα έξω Στο 22′ ο Καρέτσος από πλάγια θέση αουτ στην κενή εστία Στο 31′ νέο σουτ Σεραφίγκου μπλοκάρει ο Ζαρκαβέλης Στο 32′ κάθετη από τον Καρέτσο ο Σεραφίγκος σε δύο χρόνους νικά τον Ζαρκαβέλη για το 2-1 Στο 44′ γυριστό από τον Σεραφίγκο μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Ζαρκαβέλης Στο 53′ με κοντινό σουτ ο Φράγκος Γ. ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1 Στο 59′ δυνατή κεφαλιά του Κούσουλα Ν. η μπάλα έξω Στο 72′ νέο σουτ από τον Σεραφίγκο έξω Στο 77′ αδύναμη λόμπα του Πελεκάνου μπλοκάρει ο Κούσουλας Ε. Στο 77′ έξοχη απόκρουση του Ζαρκαβέλη σε κόρνερ Στο 78′ μετά από φάση διαρκείας ο Σεραφίγκος επιτυγχάνει το τελικό 4-1.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Λιόνα-Βασιλόπουλου-Σπυρόπουλου.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Θεοδοσίου Δ.) Κούσουλας Ε, Καραδήμας, Χονδρογιάννης, Κούσουλας Ν, Παναγιωτόπουλος, Ανδρεάκης, Καρέτσος (72′ Ακρίδας), Καλύβας, Φράγκος Γ,, Φράγκος Τ (60′ Βαλτογιάννης). Σεραφίγκος (81′ Κάκος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ: (Πρεβέντας Αθ.) Ζαρκαβέλης, Χαμηλός (68′ Σιάσος, )Αγγέλης (74′ Κωστακιώτης), Αναγνωστόπουλος ,Μπούκαρης Π,Καραγιάννης, Τσιντζέλης,, Μπούκαρης Χ, Πελεκάνος,Τσάμης (Ταταράκης), Ζαπαντιώτης.

πηγη olatagoal.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.