Την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας εξασφάλισε η ομάδα της Μπούκας μετά και την σημερινή νίκη επί της ΑΕ Βάλτου με σκορ 3-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες που είχαν από μια ευκαιρία, στο 18΄ για τον Παναμβρακικό και στο26΄ για την ΑΕ Βάλτου με σουτ άουτ. Στο ξεκίνημα του Β΄ μέρους στο 47΄ο Παναμβρακικόςπροηγήθηκε σε μια άτυχη στιγμή για την ΑΕ καθώς δέχτηκε αυτογκόλ. Στη συνέχεια ο Παναμβαρκικός πίεζε συνέχεια και δεν άργησε να κάνει το 2-0 στο 61΄με το Ζήση, μετά από χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, δέχθηκε πάσα και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕ Βάλτου βρήκε χώρους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις στο 92΄ ο Παναμβρακικός με ατομική ενέργεια τουΠαπανίκου Ζαχαρία έκανε το 3-0 και σφράγισε την παραμονή στην κορυφή.
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός: (Τραγουδάρας Λάμπρος), Ρόκκος Α., Παπανίκος Αθ., Ζαβιτσάνος Ν., Κυρόσιμος Χαρ., Μπεκατώρος Σπ., Στάμος Β.(38΄Ζήσης), Μακρής Παν., Δράκος Δημ.(58΄Αργύρης χ.), Τσιτσομήτσος Δημ.(81΄Παπανίκος Ζαχ., Φίλος Διον., Βλάχος Αν.
ΑΕ Βάλτου: Νέστωρας Δημ., Τσιάκαλος Ν.(69΄Αντωνίου Β.), Νέστωρας Γ., Μακρυδήμας Επ., Λιανός Κ., Μαργαρίτης Θεοφ., Γούλας Παντ., Τσιάκαλος Ευ., Ζαχαράκης Κ.(81΄Τσιάκαλος Α., Ζαπαντιώτης Κ., Βαϊνάς Θ.
Πολύ καλή η διαιτησία από τον Διαιτητή Στυλιάρα Δημήτρη

 

πηγή: http://e-maistros.gr/