Ένα κρίσιμο ματς , για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης, παίχτηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Αμφιλοχίας, μεταξύ του γηπεδούχου Παναμβρακικού και τουΙδομενέα Εμπεσού.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου και για τις δύο ομάδες, ο Ιδομενέας καλά στημένος έλεγχε το παιχνίδι. Μοναδικές φάσεις στο πρώτο μέρος σουτ του Δράκου στην κίνηση από αριστερά ο τερματοφύλακας πεσμένος, θα διώξει σε κόρνερ ο αμυντικός πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας, μια φάση και για τον Ιδομενέα, σύγχυση στην μικρή περιοχή του Παναμβρακικού σουτ του Λαγοπάτη Φάνη, η μπάλα ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51΄ προσωπική κίνηση του Δράκου, περνά δύο αντιπάλους πασάρει στο ύψος της μικρής περιοχής, ο επερχόμενος Τσιτσομήτσος ανοίγει το σκορ 1-0.
55΄ σουτ του Δράκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διώχνει σε κόρνερ οΚαραβασίλης.
62΄ Πάσα του Τσιτσομήτσου προς το Δράκο στο ύψος του πέναλτι σουτ ο δεύτερος αποκρούει ασθενώς ο Καραβασίλης, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα γκολ, 2-0.
71΄ Ωραία ενέργεια του Δράκου από αριστερά γυρίζει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι σουτ του Τσάκαλου η μπάλα στο δοκάρι, διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
73΄ Μακρυνή μεταβίβαση του Κυτούγια στον Καρακασίδη πλασέ σουτ αυτός διώχνει σε κόρνερ ο Σουλιώτης.
75΄ Κάθετη πάσα του Τσιτσομήτσου στο Μακρή, σουτ γκολ, 3-0.
84΄Ωραίο σουτ του Κυτούγια στην πλάτη της άμυνας του Παναμβρακικού, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Σουλιώτη στη συνέχεια οριζόντιο δοκάρι και θα σκάσει εντός της γραμμής γκολ 3-1.
88΄ Πλασέ του Ζήση έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μπλοκάρει στη συνέχεια ο Καραβασίλης.
91΄Φάουλ από αριστερά για τον Ιδομενέα εκτελεί ο Κυτούγιας, κεφαλιά ο Καρακασίδης, διώχνει με υπερένταση ο Σουλιώτης.
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός Μπούκας: Σουλιώτης, Παπανίκος, Ζαβιτσάνος, Τσιάκαλος, Μπεκατώρος, Στάμος, Μακρής(70΄Ζήσης Β.), Δράκος, Τσιτσομήτσος(85΄Καραλής Η.), Φίλος(60΄Παπανίκος Ζ.), Κυρόσιμος.
Ιδομενέας Εμπεσού: Καραβασίλης, Λαγοπάτης Π., Λαγοπάτης Δ., Παππάς, Μανώλης, Ζήμος, Λαγοπάτης Θ., Κυτούγιας, Καρακασίδης, Τρυφέρης, Τύμπας.

http://e-maistros.gr/