Σκηνές από ταινία «Φαρ Ουέστ» θύμισαν τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Πειραιά, όταν ένας άντρας έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε στον αέρα, επειδή δεν του έδιναν το… τραπέζι που ήθελε.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00, όταν ένα ζευγάρι θέλησε να κάτσει σε ένα συγκεκριμένο τραπέζι του μαγαζιού, στο οποίο όμως υπήρχε κράτηση από άλλον πελάτη.

Όπως εξηγεί στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας που διασκέδαζε εκείνη την ώρα στο νυχτερινό μαγαζί, ο υπεύθυνος του καταστήματος έσπευσε αμέσως να ενημερώσει το ζευγάρι πως δεν μπορούσαν να κάτσουν σε αυτό το σημείο και τους υπέδειξε έναν άλλο χώρο, προκειμένου να τους εξυπηρετήσει.

Το γεγονός αυτό όμως φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στη νεαρή σύντροφο του 47χρονου -ο οποίος, να σημειώσουμε, πως είναι συχνός πελάτης του μαγαζιού- με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Κάποια στιγμή τα πνεύματα άναψαν και ο 47χρονος θαμώνας βγήκε έξω από το μαγαζί και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Στη συνέχεια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αποχώρησε μαζί με την σύντροφό του, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Πάνω του βρέθηκαν ένα περίστροφο και 17 σφαίρες.