Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πετρονικολό που πέτυχε δύο γκόλ και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα των φιλοξενούμενων ο Πανοχθιακός νίκησε την Ποταμούλα με 3-2. Οι δύο ομάδες μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχοπτώσεων προσπάθησαν για την νίκη και απέδωσαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο τηρουμένων των αναλογιών.

Το μάτς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν για ένα γρήγορο γκόλ και στο 11′ έγινε η φάση του αγώνα.Συγκεκριμένα ο Σουροβέλης φεύγει στην αντεπίθεση και απέναντι απο τον Α.Παπαθανάση πλασάρει αρκετά δυνατά και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα κολάει στην λάσπη επάνω στην γραμμή πρίν περάσει και στην συνέχεια την διώχνει ο Τσιλιμαντός. Και σαν να μη έφτανε αυτό στο 19′ στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή του Κάκκου έγινε το 0-1.Ο Μουρτζιάπης απο αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Τασουλης ανενόχητος μέσα απο την μικρή περιοχή με κεφαλιά βάζει μπροστά στο σκόρ την ομάδα του.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 26′ ο Σουροβέλης απο δεξιά επιχείρησε σέντρα σούτ η μπάλα βρήκε στο πόδι του Παπαθανάση πήρε ύψος και πέρασε πάνω απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Α.Παπαθανάση ισοφαρίζοντας το σκόρ. Και εκεί ανέλαβε δράση ο Πετρονικολός που αρχικά με πλασέ στο 41′ και στην συνέχεια με κεφαλιά στο 45′ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ο Παχοχθιακός προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα και το κατάφερε σχετικά εύκολα.Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 72΄με αντεπίθεση απο δεξιά και τον Λιούλιο να περνάει την μπάλα πάνω απο τον Κάκκο και να την στέλνει στα δίχτυα.

Κυριότερες φάσεις και τα γκόλ:

7′ Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Πετρονικολό που επιχειρεί σέντρα σούτ και διώχνει σε κόρνερ ο Α.Παπαθανάσης.

9′ Εκτέλεση κόρνερ απο τον Γκουτσέλη κεφαλιά του Πετρονικολού άουτ.

12′ Ο Σουροβέλης με ατομική προσπάθεια φεύγει στην αντεπίθεση και πλασάρει τον Α.Παπαθανάση με την μπάλα να κολάει στην λάσπη πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια να την διώχνει ο Τσιλιμαντός

19′ ΓΚΟΛ Σέντρα απο αριστερά αδράνεια της άμυνας και ο Τασουλης ανενόχλητος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κάκκου.

26′ ΓΚΟΛ Επέλαση απο δεξιά του Σουροβέλη που επιχειρεί σέντρα η μπάλα χτυπάει στον Ε.Παπαθανάση παίρνει ύψος και περνάει πάνω απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων καταλήγοντας στα δίχτυα.

41′ ΓΚΟΛ Εκτέλεση κόρνερ του Γκουτσέλη οι αμυντικοί δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν την μπάλα η οποία φτάνει στον Πετρονικολό που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα.

45′ ΓΚΟΛ Καρφωτή κεφαλιά του Πετρονικολού,η μπάλα περνάει ανάμεσα απο πόδια που δεν καταφέρνουν να την απομακρύνουν και καταλήγει στα δίχτυα

69′ Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Γκουτσέλη που σουτάρει με την μπάλα να χτυπάει στην ρίζα του δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

72′ ΓΚΟΛ Ο Λιούλιος φεύγει ταχύτατα απο δεξιά και απο την γωνία της περιοχής περνάει την μπάλα πάνω απο τον Κάκκο στέλνοντάς της στα δίχτυα

77′ Σούτ του Γκουτσέλη άουτ.

85′ Ο Πετρινικολός με το κεφάλι στρώνει στον Σουροβέλη που απο καλή θέση σουτάρει απελπιστικά άουτ.

Δαιτητές: Σπυράτος, Μπρέσιακας, Μπακάκη

Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)                                                                                         Κάκκος,Γιαννάκης,(64′ Κάλλης)Τίττης,Γάκης,Τέγας,Γεωργάκης(53′ Ντελής,85 λ.τ Αδάμος)                      Ρούσσος,Σουροβέλης,Μπέκος,Πετρονικολός,Γκουτσέλης

Κεραυνός Ποταμούλας ((Πάνος Ασπρογιάννης)                                                                                                    Α.Παπαθανάσης,Σωτηρίου,Κακαβάς(40′ Μπουρλής),Τσιλιμαντός,Ε.Παπαθανάσης,Σοφρώνης,              Λιούλιος,Φλώρος( 46′ Καππής),Μουρτζιάπης,Τασουλης,Καρασάββας.

ox3 ox5