Σε ένα δυνατό μάτς που τα είχε όλα,πέντε δοκάρια(τέσσερα για τον ΠΑΟ και ένα για τον Πανοχθιακό) μία αποβολή και πλήθος ευκαιριών η γηπεδούχος ομάδα στάθηκε πιό τυχερή φεύγοντας απο το γήπεδο με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Χορταστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με την μπάλα πάνω κάτω,αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και με την γηπεδούχο ομάδα να στέκεται τυχερή και να παίρνει το προβάδισμα με τον Γκουτσέλη στο 36′ ,όταν του σούτ που εξαπολύει βρίσκει στον Γάκη αλάζει πορεία και αιφνιδιάζει τον Ζώη που φαίνεται προς στιγμή να ελέγχει την μπάλα αλλά αυτή τελικά να καταλήγει στα δίχτυα..

Στο δεύτερο ημίχρονο για το πρώτο εικοσάλεπτο δυνατό παιχνίδι κέντρου χωρίς μεγάλες φάσεις αλλά μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γάκη στο 68′ οι φιλοξενούμενοι έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν για την ισοφάριση ενώ οι γηπεδούχοι με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκόλ.

Αυτό έγινε στο 82′ σε μια περίεργη φάση.Ο Γκουτσέλης πήρε την μπάλα απο δεξιά εξω απο την περιοχη ξεκίνησε μια προσπάθεια παράλληλα με την γραμμή της μεγάλης περιοχής προσπαθώντας να βρεί χώρο να κάνει το σούτ και κατέληξε στην αριστερή πλευρά.Απο εκεί δοκιμάζει σέντρα με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να κρεμάει τον Ζώη καταλήγοντας στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω,προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκόρ στο 88′ όταν ο Μακρής με δυνατό σούτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζιάκκας με κοντινό πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.

Γκόλ και κυριότερες φάσεις:

5′ Δυνατό σούτ του Γκουτσέλη αποκρούει σε κόρνερ ο Ζώης.

8′ Εκτέλεση φάουλ του Γεωργάκη γυριστό σούτ του Τιττη μπλοκάρει ο Ζώης.

12′ Εκτέλεση φάουλ απο καλή θέση του Γκουρνέλου η μπάλα φέυγει άουτ.

19′ Ο Γάκης ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ

23′ Ο Παπαθανάσης απο το ύψος της περιοχής προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω απο τον Ζώη με τον τελευταίο να την μπλοκάρει.

31′ Σούτ του Πετρονικολού απο καλή θέση η μπάλα καταλήγει άουτ.

33′ Δυνατό σούτ του Γκουρνέλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και σκάει στην γραμμή χωρίς όμως να την έχει περάσει και στην συνέχεια ο Κάκκος με διπλή προσπάθεια την μπλοκάρει.

36′ ΓΚΟΛ: Ο Γκουτσέλης εξαπολύει σούτ έξω απο την περιοχή η μπάλα βρίσκει στον Γάκη αλάζει πορεία και αιφνιδιάζει τον Ζώη που δεν μπορεί να την συγκρατήσει καταλήγοντας στα δίχτυα.

38′ Δυνατό σούτ του Πετρινικολού λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.

41′ Δυνατό σούτ του Παπαθανάση η μπάλα βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και καταλήγει κόρνερ.

43′ Εκτέλεση κόρνερ του Γκουρνέλου στο δεύτερο δοκάρι πλασέ του Ζιάκκα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

44′ Δυνατό σούτ του Πριτσούλη αποκρούει εντυπωσιακά ο Κάκκος.

51′ Ατομική προσπάθεια του Παπαθανάση,μπαίνει στην περιοχή αλλά ανοίγει παραπάνω την μπάλα και τον προλαβαίνει ο Γάκης διώχνοντας σε κόρνερ.

68′ Ο Γάκης αποκρούει την μπάλα με το χέρι ανακόπτοντας επίθεση και αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη.

73΄Κεφαλιά του Ζιάκκα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

77′ Σούτ του Γκουτσέλη αποκρούει ο Ζώης.

82′ ΓΚΟΛ: Ο Γκουτσέλης με ατομική προσπάθεια πήρε την μπάλα δεξιά εξω απο την περιοχή κινήθηκε παράλληλα με την γραμμή της μεγάλης περιοχής προσπαθώντας να βρεί χώρο να κάνει το σούτ και κατέληξε στην αριστερή πλευρά δοκιμάζοντας τελικά σέντρα με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να κρεμάει τον Ζώη καταλήγοντας στα δίχτυα.

85′ Σούτ του Ζιάκκα η μπάλα φεύγει άουτ

88′ Σούτ του Ταμπάκη διώχνει σε κόρνερ ο Τέγας.

89′ ΓΚΟΛ: Σούτ του Μακρή η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζιάκκας με πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή την στέλνει στα δίχτυα.

Διαιτητές : Βελαώρας,Λαθύρης,Κορδολαίμης.

Πανοχθιακός (Π.Δήμος)

Κάκκος,Γιαννάκης,Τιττης,Γάκης,Σιδέρης( 46’Δήμος),Τέγας,Γεωργάκης,Σουροβέλης(90’Νιτσάκης),Γκουτσέλης(86΄Ναττας),

Πετρονικολός,Πάτσης

ΠΑΟ (Β.Βασιλόπουλος) Ζώης,Βακράκος,Μουχάνης,Παπαιωάννου,Ζιάκκας,Καράτσαλος,

Πριτσούλης(46΄Ταμπάκης),Μπαρδάκης(53′ Μακρής),Στεφανίδης,Γκουρνέλος,Παπαθανάσης(60′ Σταμάτης)