Ένα μικρό απολογισμό για τον α΄γύρο του πρωταθλήματος και τη μέχρι τώρα ¨εικόνα¨ της ομάδας του, έκανε με σχετικές δηλώσεις του ο προπονητής  του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Θεόδωρος Βαϊνάς.

Ο Θεόδωρος Βαϊνάς, μας μίλησε με συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ταυτόχρονα όμως εξέφρασε την  εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τις ικανότητες των παικτών του οι οποίοι έχουν καταφέρει σε σύντομο χρόνο να ¨δέσουν¨ σαν σύνολο και παίρνουν αποτελέσματα όχι μόνο στους εντός αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες.

«Κατά κάποιο τρόπο τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο δεύτερο ημίχρονο που ξεκινά. Η ομάδα μας έχει δείξει πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και προσπαθεί σε κάθε αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το φετινό πρωτάθλημα νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικό και κάθε ομάδα που συμμετέχει στον όμιλο είναι ικανή να¨ κόψει¨ βαθμό ή βαθμούς από τους αντιπάλους της.

Στο τέλος θα γίνει το ¨ταμείο¨ και πιστεύω ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα γίνουν πολλές εναλλαγές στη βαθμολογία και στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην απ΄ ευθείας άνοδο και στα μπαράζ».

Όπως ανέφερε ο Θεόδωρος Βαϊνάς, κατά την επερχόμενη  μεταγραφική περίοδο πιθανά η ομάδα να χρειασθεί μια μικρή ενίσχυση με κάποιους ικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν θέσεις στις οποίες έχουν εντοπιστεί κενά και αδυναμίες.