Σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε στα Καλύβια τον τοπικό ΠΑΟΚ με σκορ 3 – 2. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου έφτασε τους 37 βαθμούς και παρέμεινε αήττητη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 14 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά “διαβασμένος” και αντιμετώπισε εξαιρετικά τη Φλόγα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κατερινόπουλος και οι αμυντικοί ενεργούσαν σωστά, ενώ όταν έβρισκαν οι γηπεδούχοι την ευκαιρία έβγαιναν μπροστά. Σε μία τέτοια φάση στο 27΄ ο Τασούλης κυνήγησε μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά, έκλεψε από τον Αντωνόπουλο που τον ανέτρεψε και ο παίκτης της Φλόγας είδε την κόκκινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ του Τασούλη ο Βασιλόπουλος έδιωξε, αλλά ο Νταλαπέρας από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 41΄ ο Τασούλης έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Παπαδόπουλο που βγήκε απέναντι στον Βασιλόπουλο και με όμορφο πλασέ έκανε το 2 – 0.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 45΄. Σε γέμισμα των παικτών της Φλόγας ο Καρασάββας βγήκε μπροστά απο τον Ξευγένη κοντρολάρει και παραχωρεί πλάγιο, την ώρα που στο έδαφος ήταν ο Καντάνης. Οι παίκτες της Φλόγας εκτέλεσαν το πλάγιο με τους γηπεδούχους να παρακολουθούν θεωρώντας ότι θα επιστρέψουν την μπάλα,ο Ξευγένης προχωράει μπαίνει ενανόχλητος στην περιοχή και πασάρει στον Κόκκαλη που με σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει σε 2 – 1. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για τη μη τήρηση του fair play, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο Καρασάββας έβγαλε τη μπάλα στην προσπάθεια να κόψει τη φάση. Στο ημίχρονο υπήρξε ένταση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θεωρούν ότι η κίνηση αυτή έγινε εσκεμμένα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε να πιέσει, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να κρατήσει τους αντιπάλους μακρυά από την εστία του Κατερινόπουλου. Όμως στο 74΄ μετά από σέντρα σουτ του Βασιλογιάννη και απομάκρυνση του Κατερινόπουλου, η μπάλα έφτασε στο Νάκο που με σουτ έκανε το 2 – 2. Η ολική ανατροπή έγινε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Ο Βασιλογιάννης σέντραρε, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν απομάκρυναν και ο Νάκος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και χάρισε τη νίκη στη Φλόγα.

Το φιλμ του αγώνα.

Απευθείας κόρνερ του Νάκου έδιωξε δύσκολα ο Κατερινόπουλος.
12΄ Ωραία προσπάθεια του Τασούλη που όμως δεν κάνει καλό τελείωμα με το Βασιλόπουλο να μπλοκάρει εύκολα το σουτ που επιχείρησε.
18΄ Κάθετη πάσα του Νάκου στο Βασιλογιάννη που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.
21΄ Γέμισμα του Αριστόπουλου στον Παπαδόπουλο που δεν κάνει καλό κοντρόλ και δίνει την ευκαιρία στο Βασιλόπουλο να βγει και να μαζέψει.
25΄ Σέντρα του Ξευγένη από δεξιά ανάποδο ψαλίδι του Βασιλογιάννη η μπάλα ψηλά άουτ.
26΄ Σέντρα του Βασιλογιάννη από αριστερά κεφαλιά του Κόκκαλη απέκρουσε ο Κατερινόπουλος.
27΄ Ο Τασούλης παίρνει τη μπάλα από τον Αντωνόπουλο που τον ανατρέπει, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν απέναντι στο Βασιλόπουλο και ο Ντζάνης δίνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Φλόγας.
28΄ Γκολ. Φάουλ του Τασούλη ασθενής απόκρουση του Βασιλόπουλου και ο Ηλίας Νταλαπέρας από κοντά με προβολή κάνει το 1 – 0.
41΄ Γκολ. Γέμισμα του Τασούλη στον Παπαδόπουλο που βγαίνει απέναντι στο Βασιλόπουλο και με όμορφο πλασέ κάνει το 2 – 0.
43΄ Φάουλ του Νάκου ο Κατερινόπουλος διώχνει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και η μπάλα φτάνει στον Κόκκαλη που σουτάρει ψηλά άουτ.
45΄ Γκολ. Ο Καρασάββας προ του Ξευγένη παραχωρεί πλάγιο με τον Καντάνη να βρίσκεται στο έδαφος. Ο Νταλαπέρας εκτελεί το πλάγιο ο Ξευγένης μπαίνει από δεξιά και γυρίζει στον Κόκκαλη που με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 – 1.
67΄ Σέντρα του Νάκου πλασέ του Χριστόπουλου πάνω από το δοκάρι.
74΄ Γκολ. Σέντρα σουτ Βασιλογιάννη διώχνει ο Κατερινόπουλος και η μπάλα φτάνει στο Νάκο που από πλάγια αριστερά με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 2.
82΄ Σουτ του Ντζιμάνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
84΄ Ανάποδο ψαλίδι του Χριστόπουλου η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
90΄ Γκολ. Σέντρα Βασιλογιάννη οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν απομάκρυναν και η μπάλα φτάνει στο Νάκο που από το ύψος με πλασέ κάνει το 3 – 2.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος):
Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Νταλαπέρας, Πύθουλας (82΄ λ.τ. Γαλανόπουλος), Κόκκοτος (56΄ Μυλωνάς Ν.), Ιορδανίδης (64΄ Διονυσάτος), Τασούλης, Ντόβρος, Μπιτσικώκος, Παπαδόπουλος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Βασιλόπουλος, Νταλαπέρας (54΄ Τραγουλιάς), Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Ξευγένης (62΄ Χριστόπουλος (91΄ Σαγάνης)), Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Βασιλογιάννης.