Ημέρα ευχών σήμερα για τον δήμαρχο Αγρίνιου, που έχει τα γενέθλια του. Όμως η σημερινή ημέρα επισκιάστηκε από τον σφοδρό σεισμό στη γειτονική Λευκάδα.

Ο δήμαρχος Αγρινίου επικοινώνησε με τον δήμαρχο Λευκάδας και πέρα από την συμπαράσταση του, δήλωσε την πρόθεση του ο δήμος Αγρινίου  να συνδράμει το γειτονικό νησί σε οποία βοήθεια χρειαστεί. . Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

«Δυστυχώς όμως η σημερινή ημέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις μετά και τη μεγάλη σεισμική δόνηση. Στο Δήμο Αγρινίου πέρα της αναστάτωσης των κατοίκων, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές, ενώ συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου. Ο Δήμος Αγρινίου αν χρειαστεί θα συμπαρασταθεί στη γειτονική μας Λευκάδα όπως ενημέρωσα και τον Δήμαρχο κ. Δρακονταειδή Κώστα. Θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου και τη θλίψη μου για την απώλεια ανθρώπινων ζωών μετά τις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν τη Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή. Εύχομαι και ελπίζω να μην θρηνήσουμε άλλες. θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι πέρα από την αλληλεγγύη μου, προτίθεμαι να συνδράμω με κάθε μέσο και σε ό,τι χρειαστεί για την ανακούφιση και την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της αναπάντεχης φυσικής καταστροφής. Με δεδομένη την ηθική και υλική συμπαράσταση και την επιθυμία μου να συμβάλω τα μέγιστα στην αποκατάσταση των ζημιών, εύχομαι στους κατοίκους της Λευκάδας δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

 

http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.