1. Το προεδρείο της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Αιτ/νίας, για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία του Νομού και στα σχολεία όλης της χώρας από την έλλειψη εκπαιδευτικών.

    Στο Νομό μας τα κενά εκπαιδευτικών γενικής παιδείας, μετά από δύο φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών, παραμένουν 52 δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων.

    Η κατάσταση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα κακής διαχείρισης. Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που δε γίνονται διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών και το πρόβλημα θα εντείνεται χρόνο με το χρόνο, όσο το πολιτικές λιτότητας και απαξίωσης των δημόσιων αγαθών συνεχίζονται.

    Αγωνιζόμαστε για διορισμούς ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού, ώστε να σταματήσει η κατάσταση ομηρίας χιλιάδων συναδέλφων και ταυτόχρονα να λυθεί το πάγιο πρόβλημα των χιλιάδων χαμένων ωρών κάθε χρόνο λόγω των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

 

http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.