Παράταση παίρνει η παράσταση του Μικρού Θεάτρου “Όνειρο θερινής νυκτός” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα.

Μετά από 5 επιτυχημένες sold out παραστάσεις, η παράσταση παρατείνεται γιαΤρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 9:15 μμ.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στο Μικρό Θέατρο 7:00 – 9:00 μμ.

Λίγα λόγια για το έργο

Διανύοντας μια ιδιαίτερη χρονιά για το Ελισσαβετιανό θέατρο, μιας και γιορτάζουμε τα 400 χρόνια από τον θάνατο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, το Μικρό Θέατρο φέτος ανεβάζει το «Όνειρο θερινής νυκτός» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.Η ιστορία είναι πολύπλοκα αστεία όπως πολύπλοκος και πολυδιάστατος είναι και ο ίδιος ο συγγραφέας. Βλέπουμε τις περιπέτειες τεσσάρων νέων Αθηναίων και μιας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών, τη σχέση τους με τον δούκα και τη δούκισα της Αθήνας και με τα ξωτικά του δάσους. Ένας φανταστικός και ένας γήινος κόσμος μπερδεύονται μεταξύ τους, μπερδεύονται στα πόδια μας και μας κάνουν συμμέτοχους στη φάρσα και στο όνειρο.Παιχνίδια παρεξηγήσεων, ανατροπές και μαγικές παρεμβάσεις συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα ,σε ένα δάσος με κύριο πρωταγωνιστή τον έρωτα.Τα πάντα ξεκινάνε από μια γιορτάρα βραδιά και έναν ομαδικό ύπνο. Μια άρτια δουλεμένη ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών, μια απαιτητική εκπαίδευση πάνω στον σαιξπηρικό λόγο και όχι μόνο και μια ιδιαίτερη, σύγχρονη, κωμική και συνάμα ονειρική σκηνοθετική ανάγνωση της σκηνοθέτιδας Κατερίνας Καραδήμα είναι οι λόγοι που κάνουν δυνατή τη συγκεκριμένη παράσταση. Καλώς να ορίσετε στο όνειρο!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Βασίλης Ρώτας

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα

Σκηνικά – κοστούμια: Λίλη Κυριλή

Μακιγιάζ: Νεκταρία Καραδήμα – Πόπη Φλωροπούλου

Βίντεο – φωτογράφιση – αφίσα: Αντώνης Μίκροβας

Παίζουν:

Ανατσούτσουλα Μαρία

Βοττέα Ελένη

Δασκαλάκης Σπύρος

Δασκαλή Όλγα

Δελημήτσου Στεφανία

Καραγιάννης Φώτης

Κατσούλη Δανάη

Κολώνιας Δημήτρης

Λιάγκας Τάκης

Μαυρομμάτης Γιώργος

Μεταξά Πέπη

Παπαγεωργίου Σάσα

Παπάς Σπύρος

Πολυμεροπούλου Μαρία

Στασινός Κώστας

Φλωροπούλου Πόπη

Χαλμούκης Γρηγόρης

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ. 2641046619

 

aixmi-news.gr