Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Δήμο της Πάτρας η ενέργεια γνωστού Πατρινού επιχειρηματία να δεσμεύσει τραπεζικό λογαριασμό του Καρναβαλικού Οργανισμού με αποτέλεσμα το Καρναβάλι… να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα!

Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος – αν και κερδίζει από την διοργάνωση του Πατρινού Καρναβαλιού – ωστόσο λόγω της οφειλής αποφάσισε να μην βάλει νερό στο κρασί του!

Η οφειλή προέρχεται από την τριετία 2007 – 2010 και ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ! Όμως ο επιχειρηματίας προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και έτσι το ποσό μαζί με τόκους και δικαστικά έξοδα ανέβηκε στις 57.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο Δήμος τον πλησίασε, του πρότεινε διακανονισμό, όμως ο ίδιος είναι ανένδοτος. «Με αφήνει παγερά αδιάφορο η πρότασή σας» ήταν η απάντηση που έδωσε στην δημοτική αρχή, η οποία προφανώς δεν φέρει καμία ευθύνη για την συγκεκριμένη οφειλή! Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι… στα μαύρα τους τα χάλια με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να εξοφλήσει όλο το ποσό που οφείλει στον επιχειρηματία!

Ο Δήμος του προσέφερε 20.000 ευρώ και ζήτησε δόσεις για το υπόλοιπο, όμως ο γνωστός Πατρινός ήταν και πάλι ανένδοτος!

Ο λογαριασμός που δέσμευσε χρησιμοποιείται από τον Καρναβαλικό Οργανισμό για πληρωμές, άλλος λογαριασμός δεν μπορεί να ανοιχθεί (και λόγω των προβλημάτων με τα capitalcontrols) κι έτσι στην κυριολεξία κινδυνεύει και το Καρναβάλι!

Ο Οργανισμός αδυνατεί να κινήσει χρήματα για την εξόφληση κάποιων τρεχόντων εξόδων (προμήθεια υλικών κλπ) και τα πάντα έχουν σταματήσει…

 

http://www.news.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.